Ga je tijdens je bruiloft met een (grote) groep dineren? En maak je daarbij gebruik van meerdere tafels? Dan hebben wij een super leuke DIY voor de tafelnummers! In deze blogpost laten we je zien hoe op verschillende manieren door middel van fotolijstjes hele leuke tafelnummers kunt maken. En geloof ons, dit kan écht iedereen zelf!

 

DIY tafelsetting met kinder foto's vintageTRIP DOWN MEMORY LANE

Deze super schattige tafelnummers zijn gebaseerd op jullie leeftijden. Voor tafel 1 plaats je een fotootje van jou en je partner op éénjarige leeftijd. En je raad het al, voor tafel 2 een foto op tweejarige leeftijd en zo verder. Super leuk voor jou en je gasten!

 

 


DIY tafelnummer met taart en cijfer 2PIECE OF CAKE

Deze trouwkaarten hebben allerlei leuke illustraties! Zo zou je deze tafelnummers ook kunnen gebruiken voor een lunch of high tea tijdens je bruiloft. Wij kozen voor een zwart fotolijstje om een beetje contrast te houden en zodat het niet té zoet wordt. Een roze trouwkaart met hartje en een taart is al heel wat voor sommige mannen ;-)

 

 


3_72

THE GOLDEN THREE

De trouwkaarten uit Hanneke haar collectie hebben allerlei leuke illustraties die heel erg leuk zijn op de tafelnummer kaartjes! Zo kun je kiezen voor mes en vork of een stel champagne glazen. Naast het cijfer kozen we hierbij ook voor de naam van de familie die plaats mag nemen aan de tafel. Het is ook heel leuk om hier de naam van je vriendengroep of sportteam op te zetten!

 

 


DIY tafelsetting fotolijst blaadjes bruidsmeisjes

A TABLE FOR THE GIRLS

In dit laatste voorbeeldje laten we zien dat je er ook voor kunt kiezen om alle namen te laten zien. Dit tafelnummer kaartje hebben we in een hele andere toffe fotolijst gedaan. Dit lijstje is deels transparant waardoor je een heel leuk extraatje kunt toevoegen! Wij kozen ervoor om een groen blaadje er bij te doen die bij de originele trouwkaart past. Nog leuker is het als je meer blaadjes er tussen kunt doen, maar helaas zijn de groene blaadjes schaars deze tijd van het jaar :-)

 

 

 

Heel leuk al die voorbeeld kaartjes, maar hoe ontwerp je dit nu makkelijk zelf?! Wanneer je op onze website je trouwkaart hebt opgeslagen (of zelfs al hebt besteld!) kun je deze kaart in je eigen collectie openen en opnieuw gaan bewerken. Door een aantal van dezelfde elementen te gebruiken past het al heel snel bij je originele trouwkaart!

Plaats het juiste tafelnummer, een fotootje of de namen van de gasten die aan de tafel plaats mag nemen. Net wat jij leuk vind! Alles mag, het is jouw feestje :-)

Klik op ontwerp opslaan en geef je kaart bijvoorbeeld de naam tafel 1.
Let er op dat je de originele trouwkaart niet overschrijft en laat het vinkje uit. Pak de kaart van tafel 1 op en pas deze aan voor de volgende tafel en ga zo door tot je alle tafels hebt!

Wanneer je een dubbele kaart hebt, mail ons dan even! Wij passen dit snel voor je aan naar een enkele kaart zodat deze makkelijk in een fotolijstje past. Dit geldt natuurlijk ook voor een ander formaat.

Natuurlijk is er nog véél meer te vinden om te DIY-en voor je bruiloft, onze leukste inspiratie en ideeën delen we op onze Pinterest pagina!