Social media speelt een steeds grote rol in ons leven. De meest bijzondere, leuke en soms minder mooie momenten worden gedeeld. De geboorte van je kindje is ook een bijzonder levens moment wat je graag wilt delen! Niks vervelender dan een buurvrouw of vriendin die al een berichtje op jouw Facebook tijdlijn plaatst met de naam! Of erger nog, mét foto..

 

Wij vinden dit niet oké. Dit bijzondere levensmoment wil je graag zélf delen en je wilt niet dat iemand anders de eerste is die de naam van het kindje openbaar deelt. Daarom delen wij in deze blogpost een aantal mooie afbeeldingen die je voor je bevalling alvast op Facebook kunt plaatsen. Hiermee vraag je (in stijl!) je vrienden, familie, kennissen en collega’s te wachten met het schrijven van een berichtje tót dat jij dit zelf hebt gedaan.

En mocht je zo’n afbeelding nou helemaal niks vinden, je kunt je Facebook profiel ook tijdelijk afschermen voor berichtjes op je tijdlijn!

 

VOOR EEN STOERE VENT

Facebook afbeelding delen jongen stoer labelFacebook afbeelding delen jongen takelwagen

Facebook afbeelding delen jongen space

 

 

 

VOOR JE LIEVE MEISJE

Facebook afbeelding delen meisje sterren Facebook afbeelding delen meisje roze met label

 

 

 

OF NOG EVEN NEUTRAAL

Facebook afbeelding delen neutraal krijtbordFacebook afbeelding delen neutraal uiltjeFacebook afbeelding delen neutraal kraft silhouette