Geboortekaartjes met silhouet zijn tijdloos en weer helemaal hip! Wij zijn er ook helemaal dol op. Door gebruik te maken van een silhouet kun je een kaartje snel en gemakkelijk heel persoonlijk maken. Een jongetje of meisje toevoegen als grote broer of zus, een herdershond zodat jullie Rex er ook op staat.. de mogelijkheden zijn eindeloos! In deze blogpost laten we je zien hoe je zelf je geboortekaartje met silhouet makkelijk kan personaliseren!

 

 

silhouet broer zus broertje zusje geboortekaartje

Heeft je aanstaande kleintje een grote broer of zus? Of misschien wel beide? Dan is het erg leuk om deze op het geboortekaartje terug te laten komen! Dit kan je heel makkelijk zelf doen in onze editor online. Wanneer je in het bewerkingsprogramma bent heb je links een heel menu staan met opties.

Zo ook het menuutje afbeeldingen en versieringen. Als je deze opent zie je een stukje naar beneden het kopje clipart staan. Deze staat standaard op barok, maar als je hier op klikt zie je nog véél meer opties! Bij het kopje poppetjes vind je al onze silhouetjes.

Je kunt nu het kaartje helemaal naar wens aanpassen door de juiste silhouetjes er op te plaatsen. Heeft je kleintje een broer in plaats van een zus? Dan klik je deze weg door middel van het rode kruisje en plaats je de versie met het jongetje achter de kinderwagen. Twee zussen? Hup, plaats je er nog een meisje bij.. Easy as that! In een paar klikken maak je jouw geboortekaartje super persoonlijk!

DESIGN LUCA

 

 

silhouet jongen geboortekaartjes hond kraft

 

Geen oudere broer of zus voor je kleintje, maar wel een hondje als speelmaatje of waakhond? Ook dan kun je een geboortekaartje met silhouet heel persoonlijk maken. Of je nou een labrador, buldog of chihuahua thuis hebt rondlopen, wij maken graag een illustratie op maat van je hond(je)!

Stuur ons een fotootje van je viervoeter en wij zorgen voor een prachtig en passend silhouet voor op je geboortekaartje. Zo is je kaartje toch nét even wat bijzonderder en persoonlijker!

DESIGN GUUS

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties voor een geboortekaartje met persoonlijk silhouet, daar kun je ons natuurlijk altijd even voor mailen, we helpen je graag met het maken van jouw perfecte kaartje!