Al een hele tijd is de karton look, ook wel kraft genoemd, hot! Van stationary tot woonaccessoires, je ziet het overal. Óók op geboortekaartjes! Wij laten je in deze blogpost de leukste en hipste geboortekaartjes met een kartonnen look zien.

 

kraft geboortekaartjes

KRAFT MET SILHOUET

De kaartjes met de silhouetjes zijn eigenlijk heel simpel, maar door er een kraft touch aan te geven zijn ze ineens een stuk bijzonderder en stoerder! De bruine tint van kraft komt speels terug aan de binnenkant en maakt het kaartje helemaal af. Het leuke aan deze kaartjes is dat de kraft achtergrond hetzelfde is als onze kraft envelop! Zo matcht je kaartje en super goed bij je envelop!

Kraft kaartjes komen het mooiste tot hun recht op onze papiersoort Oud Hollands. Deze papiersoort heeft een structuurtje en daardoor lijkt het het net alsof je kaartje op karton is gedrukt!

KLIK HIER VOOR HET KAARTJE VAN GUUS OF DIE VAN FLORE

 

 

geboortekaartje karton look hipdesign

 

OF MET GEBOORTE ELEMENTJES

Ook deze kaartjes met een paar tinten lichter kraft vinden wij helemaal geweldig. En jullie ook! Deze kaart staat super hoog in onze top met bestelde kaartjes! De geboorte elementjes zoals de wekker, liniaal en het gewichtje laten in één oogopslag alle gegevens van je kleintje zien. Het frisse blauw en zachte roze matcht mooi bij de lichtere kraft kleur. Echt een topper!

KLIK HIER VOOR HET KAARTJE VAN JILLES OF HIER VOOR DIE VAN SARA

 

 

ZELF MAKEN

Het is ook super makkelijk om zelf op andere (of lege) geboortekaartjes een karton achtergrondje toe te voegen! Wanneer je in onze editor zit kun je rechts in het menuutje klikken op afbeeldingen en versieringen. Het menu staat standaard op bevestigingsmateriaal, maar wanneer je hier op klikt vind je nog veel meer mogelijkheden! Zo ook het kopje papier, hier kun je verschillende kraft afbeeldingen uitkiezen. Wanneer je de perfecte afbeelding hebt gevonden klik je op uitvullen, zo komt je kraft afbeelding precies goed over de gehele achtergrond. Nu nog even door middel van het knopje plaatsing de afbeelding naar de achtergrond plaatsen, et voila! In één handomdraai heb je een kaartje met kraft!

En mocht je nou hulp nodig hebben met de afbeeldingen of kom je er niet helemaal uit, mail ons eventjes, we helpen je graag!