Het verhaal van Nancy: Een bewust alleen staande mama

24-03-2017

 

Op onze blog delen we graag onze nieuwste designs, unieke ontwerpen of leuke DIY’s. Dit keer gaan we het iétsje anders doen, we delen namelijk het bijzondere verhaal van Nancy! Nancy is een vrolijke vrouw, heeft een mooie baan bij een internet marketing bureau, lieve vrienden en komt uit een fijn gezin. Na een paar korte relaties waarbij haar prins op het witte paard misschien de weg is kwijt geraakt besluit ze op 35 jarige leeftijd stappen te gaan zetten om te kijken of ze haar kinderwens in vervulling kan laten gaan. Een prachtig modern sprookje!

 

 

Na een aantal bezoekjes en gesprekken in de kliniek, bij de psycholoog en na een hele hoop koppen thee met vriendinnen is ze er helemaal zeker van: Dit wilt ze! Ze gaat voor een Nederlandse donor met blond haar en blauwe ogen, want dat past het meest bij haar, ze wilt natuurlijk dat het kindje zoveel mogelijk op haar gaat lijken. Ze mag ook een keuze maken wat betreft opleidingsniveau, sportiviteit, postuur, maar dat criteria vindt ze niet belangrijk, maar daar is iedereen vrij in. En dan, al na 3 maanden, is er een match! Ze mag gaan starten! Een spannende tijd breekt aan..
 

 

Nancy’s cyclus is heel regelmatig en eind juli is het zover, de inseminatie wordt toegepast.
10 augustus 2015, Nancy doet een zwangerschapstest.. Jawel, binnen een paar minuten twee streepjes! EUFORIE!

 

Op 31 augustus gaat ze samen met één van haar vriendinnen naar de echo. Zenuwachtig en vol met grappen over 'het zullen er toch geen twee zijn?’ Haar broers zijn namelijk een twee eiige tweeling, gaan ze samen de echo beleven.

 

Ehh, jawel dus! Nancy ziet meteen twee kleine bolletjes op de echo.. Één kindje in je eentje is al heel wat, maar twee?! De eeneiige tweeling in haar buik danst vrolijk rond. Zij voelen zich prima! zijzelf ziet in eerste instantie alleen maar beren op de weg en bevindt zich in een achtbaan vol emoties. Dat het eerste jaar alleenstaand met een tweeling heel erg zwaar wordt zal iedereen beamen… Daarom wordt er al meteen een planning gemaakt door haar familie en vriendinnen. Zo ontzettend fijn en lief! Ze staat er echt niet alleen voor.

 

Na 36 en een halve week, met haar moeder en beste vriendin aan haar zijde, worden de twee mannetjes Loek en Daan met een gewicht van 2380 gram en 2455 gram geboren! Na een paar dagen zweeft ze op haar blauwe wolkje naar huis.. Om te zorgen dat Nancy de eerste weken niet alleen is met haar kleintjes hebben de vriendinnen om de beurt “slaapdienst”. Hapjes worden door de ene buurvrouw gebracht, kennissen bellen op of ze nog iets nodig heeft uit de supermarkt.. Wat een rijkdom, zulke vriendinnen wilt iedereen wel aan haar zijde toch?

 

Is het alleen maar een sprookje, rozengeur en maneschijn? Nee zeker niet. Nancy is onzeker als ze de twee verliefd aankijkt en ze zich afvraagt of ze nooit boos zullen worden om haar keuze. Ze hoopt dat haar mannen zich niet gekwetst zullen voelen. Ze hebben geen biologische vader om zich heen. Hoe zullen zij zich straks voelen als de kinderen in de klas een cadeau maken voor Vaderdag?Haar liefde voor Loek en Daan is onvoorwaardelijk. Voor nu voelt het goed, vanzelfsprekend en vertrouwd, het zijn echt haar kindjes!

 

Vandaag, 24 maart, vieren de twee kleine mannetjes hun eerste verjaardag! Op deze bijzondere dag wilt ze graag haar ouders, vriendinnen en familie bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die ze heeft gekregen tijdens het hele proces én na de geboorte van Loek en Daan.

 

Maar lieve Nancy, wij willen ook jou bedanken! Bedankt voor het delen van je prachtige en bijzondere verhaal. We bewonderen je doorzettingsvermogen, je zorgzaamheid en de hechte band met je vriendinnen. We wensen jou, Loek en Daan heel veel geluk en gezondheid toe en natuurlijk van harte gefeliciteerd met deze twee schatten van jongens! Geniet er van vandaag!

 

 

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: