Retro geboortekaartjes! Onze designs en inspiratie

14-03-2017

Sommige geboortekaartjes verdienen een plekje in de spotlight. Gewoon, omdat we er zo trots op zijn of omdat we weer een hele leuke nieuwe collectie online hebben staan die wel wat extra aandacht mag hebben. We laten je daarom graag onze nieuwe geboortekaartjes in retro stijl zien! Hippe geboortekaartjes met een knipoog naar vroeger. Als jij van deze retro stijl houdt, ben je bij ons aan het juiste adres!

 

 

Retro geboortekaartjes jongens race auto hipdesign
Voor de kleine jongens hebben we ons laten inspireren door de racewagens van vroeger met een stiekem tintje vintage. Het geboortekaartje Jelle is lekker stoer en het kaartje van Beau is wat speelser door de typografie en de lieve foto. De tinten groen, bruin en rood maken het retro plaatje helemaal compleet!

> KAARTJE JELLE
> KAARTJE BEAU

 

 

 

meisjes geboortekaartjes retro olifant wandelwagen

Voor de meisjes geen voertuigen, maar schattige olifantjes en een ouderwetse kinderwagen. Het kaartje van Evanne is vrolijk door de speelse typografie en de verschillende kleirem, het kaartje van Babs is heerlijk zoet door de mooie wandelwagen en dat olifantje van Suus.. daar smelt toch iedereen bij?

> KAARTJE BABS
> KAARTJE SUUS
> KAARTJE EVANNE


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: