hipDesign > Geboortekaartjes dieren | hipDesign

Geboortekaartjes dieren

 

Dieren-geboortekaartjes zijn tijdloos en altijd leuk. Alle kaartjes zijn aan te passen met de handige ontwerptool. Klik verder voor nog meer illustraties en silhouetjes van uiltjes, ooievaars, olifantjes, giraf en meer. Staat jullie favoriete dier niet op deze pagina of willen jullie graag een illustratie van jullie huisdier? Neem dan contact met ons op.

Meer: Uiltje | Olifant | Giraf | Vogel | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Geboortekaartjes dieren maken - Hoe werkt het?

Browse door de ontwerpen en kies jullie favoriete dier.

Tip; gebruik de zoekbalk om direct alle kaartjes met jullie dier te vinden.

Pas het ontwerp naar wens aan.

Bij het bewerken van het kaartje kun je zelf een lettertype kiezen of een dier toevoegen. Er is keuze uit grappige en schattige babydieren, zoals girafjes, uiltjes en hippe vogels.

Zelf je geboortekaartje met dier ontwerpen?

Ook dat kan! Begin met een blanco kaart en gebruik eigen afbeeldingen of kies uit de vele gratis afbeeldingen.

Illustratie op maat.

Op zoek naar een illustratie of silhouet op maat van jullie favoriete dier of misschien wel jullie huisdier? Onze designers maken graag een prachtig ontwerp voor jullie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hoe leuk is het niet als je zelf fan bent van dieren of je achternaam is Vos, dan kan je dat op een originele manier terug laten komen.

Bestel een proefdruk.

Wist je dat je eenvoudig een proefdrukje kunt bestellen? Zo bekijken jullie op je gemak het kaartje in het echt. Je krijgt hierbij ook staaltjes van alle papiersoorten en envelopkleuren. Dit maakt het kiezen nog makkelijker! Meer infomatie over het bestellen van een proefdruk lees je hier.

Vragen of hulp nodig?

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur via: 085 - 043 80 04. Of stuur een mail naar: info@hipdesign.nl. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: