hipDesign > Geboortekaartjes voor Belgische klanten | hipDesign

Geboortekaartjes voor Belgische klanten

 

Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij kaartjes aan in het formaat 12x13,5 cm. Dit is een (speciaal voor BPost) aangepast formaat waar u in principe maar 1 postzegel per envelop voor nodig hebt. Uiteraard is dit formaat ook gewoon binnen Nederland te gebruiken. Alle ontwerpen op deze pagina hebben de afmetingen 12x13,5.

Ook de ontwerpen die u elders op onze site vindt, kunnen wij als service voor u aanpassen naar het formaat 12x13,5. Neem contact met ons op en wij gaan er mee aan de slag!

Meer informatie over : Verzendkosten | Proefdruk naar België | Pakketten naar België

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
 

Geboortkaartjes naar België

Laat vrienden en familie weten dat jullie kleintje is geboren. Een bijzonder moment in jullie leven dat gedeelt mag worden met dierbaren. Bij hipdesign hebben wij een prachtig aanbod met geboortekaartjes. Deze kaartjes zijn opgemaakt in het speciale Belgische formaat 12x13,5cm. Maar vind je een ander mooi kaartje in onze shop? Neem contact met ons op, wij passen deze kaart voor je aan naar het Belgische formaat.

Verzending naar België

Als service bieden we onze Belgische klanten graag de mogelijkheid om álle kaartjes die in deze shop staan te kunnen bestellen, zonder dat BPost extra kosten voor verzending rekent. Alle ontwerpen in deze shop kunnen daarom door ons aangepast worden naar het formaat 12x13,5 cm. Dit formaat is gangbaarder in België omdat u voor het verzenden maar 1 postzegel nodig heeft. 

Proefdruk naar België

De eerste proefdruk bij hipDesign kost altijd €1. Hier komen geen verzendkosten bij. Bestellingen van meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen worden als pakket verzonden. Pakketten worden bij bestellingen vanaf €20 gratis verzonden, ook naar België.
De proefdruk wordt per brievenbuspost verzonden. Als u de proefdruk voor 18:00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan de Belgische post. De bezorging van de proefdruk kan helaas oplopen naar een week. 

Pakketpost naar België

Bij hipDesign worden orders van 20 stuks of meer (kaarten en/of enveloppen) als pakket verstuurd. Pakketten worden in Nederland én in België in principe de volgende (werk)dag bezorgd, als de bestelling voor 18:00 uur is gedaan. In België wordt niet overal op zaterdag post afgeleverd. Er worden geen extra verzendkosten gerekend voor pakketten naar België.

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: