hipDesign > Geboortekaartjes voor een zusje | hipDesign

Geboortekaartjes voor een zusje

Hoera! Er is een klein zusje op komst. hipDesign heeft super lieve geboortekaartjes zusje gemaakt. In roze, peach en natuurlijk okergeel en mintgroen. Je kunt ook een mix&match of een silhouet op maat maken samen met de studio?  Of bekijk hier álle meisjeskaartjes bekijken.

Andere bekeken ook: Tweede kind | Derde kind | Zelf maken | Ontwerp op maat

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle meisjeskaartjes

Zo maak je het geboortekaartje voor een zusje

Wat maakt een geboortekaart voor een zusje anders dan andere geboortekaartjes voor meisjes? Dat kan maar 1 ding zijn: het ontwerp is helemaal ingericht voor families waarbij een babyzusje wordt geboren. Wij geven dit vorm door kaartjes te ontwerpen waarop je ziet dat er een zusje geboren is: met silhouetjes van jullie gezin of door het verbeeldend neer te zetten als een dieren-familie, maar ook door ruimte te geven voor een foto van je baby met haar grote broer of grote zus.

Geboortekaartjes voor een zusje met silhouetjes

Tussen de geboortekaartjes voor zusjes zie je veel silhouet-geboortekaartjes staan. Deze kaartjes zijn lekker hip en ook kan je het helemaal aanpassen aan jouw gezin. Heb jij twee meisjes in plaats van een grote broer en babyzusje? Ruil dan het silhouet van de grote zus in voor een grote broer. Je vindt de silhouetjes tussen de afbeeldingen en clip-art van onze editor. We kunnen ook altijd het kaartje iets voor je aanpassen! Schroom niet om ons te mailen of bellen, we helpen je graag! Bestel een proefdruk voor €1,- om te kijken hoe het kaartje er in het echt uitziet.

Maak een zusjes-geboortekaartje met foto

Ook van de 'standaard' meisjeskaartjes kan je heel eenvoudig een zusjes-geboortekaartje maken. Plaats een foto op de voorkant waarop jouw meisje of jongen een kusje geeft aan de nieuwe baby en het kaartje ziet er gelijk heel anders uit! Wat ook een leuk idee is, is om alleen de voetjes van jullie twee of drie kinderen op de foto te zetten, of een foto te maken waarbij jullie kinderen elkaars hand vasthouden en dit op het geboortekaartje te zetten.

Geboortekaartje voor een zusje vanuit een ander perspectief

Wist je dat het tegenwoordig in is om het geboortekaartje vanuit de oudere broer of zus te schrijven? Met een gedichtje op het kaartje namens de grote zus of broer wordt het geboortekaartje van je dochter heel persoonlijk. Of wat denk je van teksten als 'Een zusje erbij!' of 'Hoera een zusje!'?

Zusje-geboortekaartjes speciaal voor jouw gezin

Wordt jouw dochter de derde of vierde van het gezin en is het geboortekaartje wat jij leuk vindt, bedoeld voor een andere gezinssituatie? Je kunt bij ons silhouetjes aanvullen met de silhouetten van broers en zussen in de editor. Voor extra hulp kan je altijd contact met ons opnemen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: