hipDesign > Simpele geboortekaartjes | hipDesign

Simpele geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een prachtig simpel geboortekaartje? We maakten een heleboel mooi designs in allerlei kleuren. Een simpel geboortekaartje is heel mooi af te maken met een écht strikje of een écht hartje. Of maak helemaal zelf je geboortekaartje!

Meer: Klassiek | Lief | Silhouet | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

hipDesign collectie Simpele geboortekaartjes

 

Onze collectie simpele en hippe geboortekaartjes hebben we speciaal gemaakt voor jou. Hippe en trendy kleuren in pastel. Of juist een basiskleur blauw of roze. Of ben jij gek op primaire kleuren? Bijna elke kleur is mogelijk en wil je graag het geboortekaartje in de kleur van het babykamertje? Dat kan! Neem contact met ons op en wij gaan daar samen met jou voor zorgen. Leuk, simpel en hip, hipDesign heeft een brede collectie van trendy tot klassiek en van basic tot vrolijk.

Eenvoudig geboortekaartje

Een vierkant geboortekaartje is te bestellen in formaat 13x13 cm en 15x15 cm, zowel dubbel als enkel. In het staand formaat werken we met 11x 17 cm, dubbel of enkel. En liggend 17 x 11 cm. Wil je een ander formaat? Vul het formulier ontwerp samen in en wij nemen binnen een dag contact met je op en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en wat jij graag zou willen. Natuurlijk informeren we je dan ook over de kosten. En besluit je samen met ons verder te gaan, dan ontzorgen we je na de bevalling. Want met één telefoontje is alles geregeld. Wel zo makkelijk.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: