hipDesign > Watercolor geboortekaartjes | hipDesign

Watercolour geboortekaartjes

Watercolour geboortekaartjes met prachtige aquarel ontwerpen, hartjes van waterverf en verfstrepen. Krijg je een meisje? Kijk dan eens bij de watercolour geboortekaartjes voor meisjes.

Meer: Lief | Simpel | Foto | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Watercolour-geboortekaartjes - Hip en lief

Watercolour geboortekaartjes blijven in! En we snappen wel wat de watercolour-geboortekaartjes zo populair maakt: de zachte kleuren, de details van de verf en de combinatie met wit maakt de geboortekaartjes heel erg leuk. Wil jij ook een watercolour geboortekaartje? Dan kan je kiezen tussen onze voorbeeld-geboortekaartjes met watercolour of contact met ons opnemen voor een kaartje op maat

Aquarel geboortekaartjes van 2018

Wat zijn de trends van 2018 voor aquarel-geboortekaartjes? Onze geboortekaartjes met veertjes van watercolour passen goed bij de bohemian-trend van nu. Een ander hip soort aquarel is een veeg of wolkje van waterverf op een wit kaartje: stylisch white met watercolour.

Watercolor geboortekaartje met strikje

Wist je dat je ook strikjes bij je geboortekaartje kunt bestellen? Dit ziet er heel gaaf uit bij een watercolour-geboortekaartje. Plaats het strikje op de plaats die jij wilt en zie hoe chic het kaartje hiervan wordt!

Tip: bestel bij je proefdruk ook een samplesetje met strikjes

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: