hipDesign > Chique save the date kaarten I hipDesign

Chique Save the Date kaarten

Chique Save the Date kaarten van hipDesign vind je overzichtelijk bij elkaar op deze pagina. Heb je vragen of wil je een chique Save the Date kaart op maat? Neem contact met ons op.

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Wat zijn Save the Date kaarten?

Save the Date kaarten zijn een chique manier om jullie trouwdatum te reserveren in de agenda van jullie genodigden. Als je gaat trouwen wil je natuurlijk omringd worden door jullie geliefden. Het trouwseizoen in Nederland is maar een paar maanden per jaar. Het zou vervelend zijn als jullie liefste vrienden en familieleden al iets anders te doen hebben op jullie trouwdatum.

Wanneer verstuur je chique Save the Date kaarten

Met Save the Date kaarten reserveer je jullie trouwdatum in de agenda van jullie dierbare. Het is dan ook niet handig om pas een Save the Date kaart kort voor jullie huwelijk te verzenden. Trouwen jullie in het buitenland? In dat geval is het gebruikelijk om de Save the Date kaarten 1 tot 1,5 jaar van te voren te verzenden. Trouwen jullie in Nederland of België? In dat geval is het gebruikelijk om 6 tot 12 maanden van te voren de Save the Date kaart te verzenden. Voor beide gevallen geldt: Stuur pas een Save the Date kaart als de datum en locatie vastliggen. Het zou vervelend zijn als je achteraf een correctie moet sturen.

Summer chique

Ik hou van jou... zo fijn om samen door te leven te gaan. En hoe mooi is het dan om het Ja-woord ten overstaande van dierbaren uit te spreken. De huwelijksdag, het begin van een liefdevol sprookje. Wanneer je een mooie aankondiging stuurt in de stijl van jullie wedding zijn de gasten al voorbereidt op de dresscode. Chique heeft namelijk best veel ruimte. Gaan jullie voor summer chique, glamour chique of bohemian chique. Dat het hierbij gaat om chique en feestelijke details mag duidelijk zijn. Je kunt echt helemaal los gaan in deze stijl.

Hulp nodig met ontwerpen?

Hulp nodig? Ben je aan het ontwerpen maar mis je net dat ene gevoel? Je bent er bijna maar je kunt de vinger er niet opleggen. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat jullie save the date kaart een perfecte verrassing wordt. Kleine aanpassingen zien we natuurlijk als service. Van maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 21.00 uur op 085-0438004 nof mail naar info@hipdesign.nl

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: