hipDesign > Design save the date kaarten - hipDesign

Design save the date kaarten

Save the date design

Strak design, trendy kleuren. een save the date kaart maken in een eigen opvallende stijl. Maak gebruik van uitbundige kleuren en strakke typografie. Maak je keuze uit één van onze design save the date kaarten of ontwerp er één helemaal zelf. En natuurlijk is je trouwkaart een kaart in dezelfde design stijl met nog meer detail en natuurlijk de indeling van de dag.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Trouwen in een museum!

Hoe leuk is het om te trouwen in een museum? Neem bijvoorbeeld Amsterdam? Meer dan 70 trouwlocaties zijn hier te vinden en natuurlijk ook een museum. Maak van je huwelijksdag een prachtige rondreis! Jullie staan aan het begin van jullie reis samen. Hoe leuk is het dan om je gasten op deze dag mee te nemen in jullie energie. Na het museum geniet je van een heerlijk bruiloftsdiner in een luxe hotel. Daarna even ontspannen door aan boord te stappen en een rondvaart te maken door de grachten. En natuurlijk een vier je een spetterend trouwfeest in een statig herenpand. Gedurende de dag zijn er zoveel mooie plekken om foto's te maken. Trouwen in onze hoofdstad! Een waar sprookje!

Uitbundig en kleurrijk

Wanneer je kiest voor een design wedding is het super gaaf om je vriendinnen te vragen als bruidsmeisjes. In dezelfde kleurstellingen vormen zij het design van de dag. Ga samen met hun op pad en kies kleur en model van de cocktail jurkjes. Jij blijft natuurlijk het middelpunt en dat wordt extra versterkt door het kleurengamma om je heen.

Oudroze of wat feller van kleur? Of kies je voor meerdere kleuren? Leuk idee laat de sokken van de mannen matchen bij de kleur van de bruidsmeisjes. De mannen zijn natuurlijk strak gekleed in een donkerblauw pak met wit overhemd en zwarte schoenen. Feestelijk en opvallend lopen jullie door de straten van de stad. Het is jullie moment! Geniet ervan.

Adresstickers en sluitzegels

Naast save the date kaartjes en trouwkaarten maken we items die jullie trouwstijl compleet maken. Daarom vinden we het ook leuk om de envelop extra aandacht te geven. Wij maken voor jou op maat een adreslabel en een sluitzegel. Zo is elke uitnodiging een uniek cadeautje. Lees meer over de werkwijze en de kosten.

Save the date kaartjes

Het is zover! Iedereen mag het weten! Je aanstaande heeft je gevraagd! En jij hebt volmondig JA gezegd. Maak online een prachtige design save the date kaart en stuur naar familie en vrienden. Je ouders overhandig je persoonlijk de kaart en de andere worden verrast met een mooie envelop in de brievenbus. Geniet van de felicitaties en de aandacht en succes met het plannen van jullie huwelijk!

Want nu breekt er een spannende en leuke tijd aan! De locatie, muziek, de jurk, de dagindeling, wie vragen we waar en hoe laat? Soms kan dit best lastig zijn en heel even ervaar je zelfs stress. Neem de tijd en volg je hart. Dat is ook wat jullie samen gaan doen. Het pad van de liefde is geven en nemen maar ook vallen en weer opstaan!

Uniek op maat

Kies een design uit onze collectie en pas dit eenvoudig aan in onze editor of maak samen met ons een uniek ontwerp op maat. Dit kan op verschillende manieren. Kies voor mix&match of maak met ons een unieke illustratie die je daarna zelf verwerkt in je ontwerp. Van jullie initialen kunnen we een design monogram maken. Met jullie ideeën en jullie budget maken originele en unieke designs.

hipDesign

hipDesign is een online store met hippe collecties waaronder alles wat met trouwen te maken heeft. Onze vormgever Renée vormt de spil en de inspiratie van deze afdeling. Zij weet als geen ander de trends en kan met haar designer kwaliteit menig idee omzetten in populaire trouwkaarten en save the date kaarten. Ervaar onze collectie. Maak voor €1,00 een eerste proefdruk en geniet van jullie huwelijk! Wij wensen jullie heel veel liefde!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: