hipDesign > Save the date kaarten thema fotokaart - hipDesign

Save the date fotokaarten LOVE SHOOT

Save the date met foto

Met een prachtige loveshoot maak je heel eenvoudig de aankondiging voor jullie huwelijk. Hij heeft je gevraagd! En jij hebt JA gezegd! Dat wil je met al je dierbaren op een mooie manier delen. Omdat de bruiloft nog niet ingevuld is wat betreft stijl kun je kiezen voor een SAVE THE DATE fotokaart. Heb je een vriendin die leuke plaatjes kan schieten, of wil je graag een professionele shoot maken? Maak online een prachtige aankondiging en voor €1,00 maak je je eerste proefdruk. Veel plezier met alle voorbereidigingen van jullie huwelijksdag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Save the date kaart met foto!

Een save the date kaart met foto is heel populair! Het is ook erg handig om zo'n kaart te sturen want jullie willen natuurlijk dat alle uitgenodigde gasten op jullie huwelijk komen. De meeste huwelijken vinden plaats in de zomer en dan is het fijn dat je dierbaren rekening kunnen houden met hun vakantieplanning. Omdat je de kaart meestal vroegtijdig stuurt kan het zijn dat je nog geen keuze hebt gemaakt voor het ontwerp van de trouwkaart. Kies daarom voor een save the date kaart met foto. Geef aan dat de officiële uitnodiging volgt en eventueel het dagdeel waarop je gast wordt verwacht. Omdat de kaart meestal niet heel veel tekst nodig heeft wordt er bijna altijd gekozen voor een enkele kaart.

Loveshoot

Een loveshoot is een romantische happening die je kunt regelen voordat je gaat trouwen. Super gaaf om deze foto's te gebruiken op de aankondiging van je verloving of je save the date kaart. Ga op zoek naar een fotograaf die bij je past. Wanneer er een match is tussen jullie en de fotograaf zie je dat terug in het resultaat. Het is belangrijk dat je ontspannen bent. Want natuurlijk willen jullie prachtige foto's, maar ineens die lens voor je kan je een ongemakkelijk gevoel geven.
Ook de locatie moet bij jullie passen. De stijl en de sfeer geven aan wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar voelen. Stem kleding op elkaar af zodat de eenheid die jullie voelen ook zichtbaar is op de foto.

Verloofd

Jullie hebben officieel trouw aan elkaar beloofd en willen dit bezegelen met een verloving. Nodig ouders, broers, zussen en vrienden uit om dit te vieren. Dit kan bijvoorbeeld met een intiem diner, een high wine of samen een dag naar een museum. Maak er een bijzondere blijvende herinnering van en stuur een prachtige aankondiging huwelijk.

Trouwkaarten met foto

Ook voor je huwelijksuitnodiging kun je de foto's van de loveshoot gebruiken. We hebben trouwkaarten in onze collectie waarbij meerdere foto's gebruikt worden in het ontwerp. Je kunt kiezen voor een hippe stijlvolle kaart, vintage, klassiek of romantisch. In 8 stijlen hebben onze vormgevers de designs ondergebracht.

Wij helpen je graag de foto's te positioneren of misschien heb je hulp nodig voor het bijsnijden van de foto's. Foto's van een fotograaf zijn top wat betreft kwaliteit. Hoe groot moet een foto nu zijn? Wanneer je een foto plaatst op 100% is 300 dpi sRGB de beste grootte. Bij twijfel stuur je ons de foto toe en wij checken het voor je, gewoon als service.

Ontwerp op maat

Jullie willen graag een unieke en originele fotokaart save the date sturen maar hetgeen jullie als idee hebben staat niet in onze collectie? Bel of stuur een email en wij helpen je graag. Bij een offerte aanvraag sturen we een kleine schets mee zodat je weet wat wij voor je kunnen betekenen. Wij willen net als jullie dat de aankondiging van jullie bruiloft perfect is en helemaal bij jullie past.

Ontwerp zelf

In onze online editor kun je zelf met behulp van het kleurenpallet, onze beeldbank en letterfonts een save the date kaart ontwerpen. Het is natuurlijk cool om zelf kaartjes te maken. Je bent dan verzekerd van een origineel en unieke kaart met de datum van jullie huwelijk. Maak een kalender, gebruik icoontjes en plaats de foto's. Voor €1,00 maak je een 1e proefdruk en je krijgt een luxe set toegestuurd met alle papiersoorten en de kleuren van de enveloppen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: