hipDesign > Save the date kerstkaarten I hipDesign

Save the date kerstkaarten

Kerst Save the Date kaarten: december is een prachtige maand om elkaar mooie wensen te sturen.

Hoe leuk is het om deze wens te combineren met een save the date! Ben je sinds kort verloofd en hebben jullie de trouwdatum al vastgelegd? Stuur dan een save the date kerstkaart naar jullie vrienden, familie en collega’s. Zo kunnen ze jullie datum alvast in hun agenda zetten. Laat het nieuwe jaar een jaar vol liefde zijn!

< terug naar alle save the date kaarten

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle save the date kaarten

Kerstkaart en Save the Date kaart in een

De wereld laten weten dat jullie verloofd zijn en losse kerstkaarten sturen is zo jaren '90 ;-). Hip is het verzenden van een kerstkaart en Save the Date kaart in een. Twee mooie boodschappen voor de prijs van een kaartje. Zo houden jullie meer budget over voor bijvoorbeeld je trouwjurk of band op jullie bruiloft.

Save the Date huwelijk

Betekenis Save the Date: Een Save the Date kaart stuur je aan de genodigden van je bruiloft om ervoor te zorgen dat ze jullie datum vrijhouden. Dit is met name handig als jullie in de populaire lente- en zomermaanden trouwen. De etiquette schrijft voor dat je zes maanden voor je bruiloft Save the Date kaarten stuurt. Trouwen jullie in het buitenland? In dat geval schrijft de etiquette voor dat je een jaar van tevoren een Save the Date stuurt, zodat jullie gasten vast kunnen beginnen met sparen voor hun verblijf en vrij kunnen vragen van hun werk.

Aan wie stuur je een kerst save the date kaart?

Je stuurt alleen een Kerst Save the Date kaart aan je daggasten. Dit omdat zij een hele dag voor jullie bruiloft moeten vrijhouden. Aan avondgasten of gasten die alleen voor de receptie zijn uitgenodigd hoef je geen Save the Date kaart te sturen. Als zij niet aanwezig kunnen zijn, is dat minder erg dan dat je daggasten afwezig zijn.

Kerst Save the Date kaart maken

Etiquettes zijn leuk maar in sommige gevallen mag je er best van afwijken. Met een Kerst Save the Date kaart bijvoorbeeld. Hoe leuk is het als je iedereen kan laten weten dat je verloofd bent en hen tegelijk een mooie kerst en een nog mooier nieuwjaar kan wensen?

Tip: Stuur pas je Kerst Save the Date kaart als de datum van jullie huwelijk echt definitief is en dus vastligt bij jullie trouwlocatie en indien van toepassing bij de kerk.

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: