hipDesign > Stijlvolle save the date kaarten - hipDesign

Stijlvolle save the date kaarten

Save the date stijlvol & hip

He asked, I said yes! Wat een verrassing en die wil je graag op een originele manier delen met je dierbaren. Zij horen erbij op deze dag. Met een prachtige stijlvolle save the date kaart weet je zeker dat iedereen die julle dierbaar is erbij is. Liefde is om te delen! Maak je keuze uit één van deze save the date kaarten stijlvol & hip.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Save the date met je loved ones!

Ja hoor het is zover, de vraag is eindelijk gesteld: 'Wil je met me trouwen?" En dat wil je natuurlijk meteen van de daken schreeuwen. Maar dat is niet zo handig, want uiteraard klimt niemand daadwerkelijk op het dak. Maar hoe vertel je dan je loved ones dat jullie gaan trouwen? Natuurlijk kun je je mobiel pakken en even bellen, dat is een veel voorkomende manier. Misschien leuk bij wat verdere familie maar je voor je ouders, broers of zussen is dat wel heel onpersoonlijk. Maak bijvoorbeeld een leuke aankondigingskaart! Ben je gevraagd op vakantie dan zijn vakantie foto's super leuk om op je save the date kaart te plaatsen. We hebben heel veel stijlvolle ontwerpen waar je een persoonlijke kaart van kunt maken.

Stijlvol trouwen

Willen jullie graag in stijl trouwen? Een kasteel biedt je meestal een sfeervolle omgeving. Vaak heb je al een prachtige omgeving voor de bruidsreportage en zijn er mogelijkheden voor binnen en buiten locaties. Nederland kent vele prachtige kastelen, sfeervolle monumentale gebouwen waar jullie de dag van de liefde kunnen vieren. Super gaaf om je gasten daar te ontvangen. Samen de ceremonie te beleven, een sfeervolle lunch en een schitterend feest. Wanneer je kiest voor een complete trouwhuisstijl is je communicatie gedurende jullie huwelijksdag in dezelfde stijl. Menukaartjes, wishes cards en tafelkaartjes. Natuurlijk hoort daar ook een hippe en stijlvolle save the date kaart bij! Maak deze helemaal zelf, kies uit de collectie of maak hem samen met ons.

Dresscode cocktail

Een dresscode die bekend staat om haar feestelijke looks. De dames dragen hun mooiste partydress, met mooie hakken, sieraden bijpassende tas. De mannen dragen een zwart of donkerblauw pak met een wit overhemd, al dan niet een stropdas en zwarte schoenen. Feestelijk, stijlvol en hip!

Feestelijk verpakt

Verpak je save the date kaart feestelijk met bijvoorbeeld hartjes confetti in een luxe envelop. In stijl van de kaart kunnen wij adreslabels maken met bijpassende sluitzegels. Zo wordt de aankondiging van jullie huwelijk een stijlvolle en feestelijke verrassing!

Ontwerp op maat

Willen jullie graag een bijzondere en stijlvolle trouwhuisstijl maken? En wil je dit samen met ons doen? Leuk! Zet je wensen op een rijtje en stuur ze naar ons toe. Wij nemen contact met je op en gaan even met je sparren zodat we precies weten naar welke sfeer jullie op zoek zijn. Dan gaan we het eerste concept maken en sturen je dit toe. Spannend! Na akkoord op de kosten en het ontwerp werken we alle items voor jullie uit, ook the save the date.

Hulp nodig?

Ons team, bestaande uit 6 vormgevers en illustrators, staat 5 dagen per week van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Vanaf 8.30 uur - 17.30 uur zijn we telefonisch bereikbaar. Alle vragen per mail beantwoorden we dezelfde dag en we volgen elke dag de nieuwste trends op het gebied van trouwen. We horen graag van je! Want net als jij willen we graag dat jullie kaarten voor de mooiste dag van jullie leven perfect zijn! 0412 - 67 66 88 | info@hipdesign.nl

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: