hipDesign > Verlovingskaarten I hipDesign

Verlovingskaarten

Verlovingskaarten gebruik je om jullie verloving kenbaar te maken aan de mensen die jullie lief zijn. Je kunt verlovingskaarten gebruiken ter kennisgeving maar nog leuker is het om de liefde te vieren. Een verlovingsfeest(je) is niet alleen gezellig, maar het is ook een bijzondere manier om vast in de stemming te komen voor jullie aanstaande huwelijk. Vragen? Neem contact met ons op.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Verlovingskaart

Op hipDesign kun je kiezen uit diverse verlovingskaarten. Verlovingskaart met foto of juist zonder foto, wel of geen bijpassende trouwhuisstijl of… Zoek je een verlovingskaart, maar kan je niet vinden wat je zoekt? Wij kunnen ook verlovingskaarten op maat maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verloofd wat nu?

Gefeliciteerd met jullie verloving! Hoe was je aanzoek? Was het een aanzoek waar je als klein meisje al van droomde? Je bent verloofd, wat nu? Ten eerste, geniet! Niets is fijner dan die roze wolk waar jullie nu op zweven. Wist je dat het nog leuker is op je roze wolk, als je samen met andere kan genieten? Verre familie en kennissen kan je ter kennisgeving een verlovingskaart sturen. Dierbare familie en vrienden nodig je met verlovingskaarten uit voor een feestje.

Wist je dat er tussen een gemiddelde verloving en bruiloft 14 maanden zit? Zodra jullie trouwdatum en trouwlocatie vaststaan, is het slim om 6 tot 12 maanden van te voren een Save the Date kaart te versturen naar de mensen die jullie per se op jullie dag aanwezig willen hebben. Zo voorkom je dat ze op jullie trouwdag al een andere afspraak hebben gepland. Bestel +/- 10 weken voor jullie bruiloft trouwkaarten zodat ze ongeveer 2 maanden voor jullie bruiloft op de post kunnen

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: