hipDesign > Extra service van hipDesign adreslabels in de stijl van je kaart.

Extra service van hipDesign adreslabels in de stijl van je kaart.

Extra hip detail: een adreslabel in de stijl van je kaart

Maak je envelop origineel en helemaal uniek door er een adreslabel in de stijl van je kaart op te plakken. Als je kaarten bestelt bij hipDesign maken wij voor jou een adressticker op maat. Als je ons ook nog je adressenbestand (in excel) aanlevert, printen wij de labels en verpakken we ze samen met je kaarten en enveloppen. Hartstikke handig!

Of het nu gaat om een geboortekaartje, een trouwkaart, een rouwkaart of een uitnodiging, voor elke gelegenheid kunnen wij een adresetiket in de stijl van je kaart ontwerpen. We verwerken -in overleg met jou- de kleur, elementen en lettertype van je kaart in het ontwerp van de adressticker.

Wil je graag zo’n mooi adreslabel in de stijl van je kaart? Stuur ons dan een berichtje met het onderwerp ‘Adreslabel’ en wij reageren direct. Nog meer inspiratie vind je trouwens in ons Pinterest-album.

Prijs adresetiketten

Ontwerpkosten adresetiket € 7,50

Per adresetiket [9,9 x 3,8 cm ] € 0,25 af te nemen per 14 exemplaren (= 1 vel) exclusief verzendkosten €3,50 indien wij de adreslabels als losse order verzenden naar je huisadres.      

 

Wil jij adreslabels bestellen en jij hebt geen kaarten bij hipDesign besteld? Ook dat kan! 

 

Prijs losse bestelling adresetiketten

€ 25,00 ontwerp- en verzendkosten, plus € 0,25 per adreslabel [ 9,9 x 3,8 cm ] per 14 stuks af te nemen (= 1 vel).

 

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: