hipDesign > Babykaartjes

Babykaartjes

Bekijk alle geboortekaartjes

 

De leukste babykaartjes vind je op hipDesign.nl. Kies een kaartje uit onze collectie en voeg gemakkelijk zelf nog een foto en tekst toe. Kan je iets niet vinden, wil een design op maat of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! De eerste proefdruk kost €1, deze wordt gratis verzonden.

Meer: JongenMeisje | Tweeling | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Babykaartjes

Bij hipDesign vind je de mooiste babykaartjes die met veel passie gemaakt zijn door onze vormgevers. Elke dag worden er nieuwe prachtige designs op onze site gezet. Elk kaartje is gemakkelijk zelf aan te passen. Ook vind je er mooie babykaarten die speciaal zijn ontworpen om een foto van jouw kleine op te plaatsen. Tip! Bestel je enveloppen vast vooraf wanneer je een leuk kaartje hebt gevonden. Dan kun je die vast schrijven en klaarleggen. Dan hoef je straks wanneer jouw kleine is geboren alleen nog de kaartjes af te maken en te bestellen. Ook leuk om een bijpassende sluitzegel bij je envelop te bestellen.

Babykaartjes met een écht strikje of houten vormpje

Om je babykaartje nog specialer te maken, hebben wij ook een collectie ontworpen met échte strikjes en échte houten vormpjes. Deze elementjes zijn voorzien van een plakstripje zodat deze heel gemakkelijk op je babykaartje te plakken zijn. De elementjes zijn een prachtige verrijking voor op je babykaartje. Zo verras je vrienden en familie met een uniek eigen gemaakt kaartje.  

Geboortekaartjes op maat

Het kan natuurlijk zo zijn dat er een specifiek design, papiersoort of speciale wens is die jij graag zou willen zien maar niet kunt terug vinden op de site. Ontwerp dan een geboortekaartje op maat samen met ons! Wij helpen je uiteraard graag verder. Bekijk hier alle mogelijkheden en neem contact met ons op.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: