hipDesign > Geboortekaartjes met olifant | hipDesign

Geboortekaartjes met olifant

De leukste geboortekaartjes met olifant vind je hier! Kies een geboortekaartje met olifant uit en bewerk het zelf.

Meer: Dieren | Giraf | Uil | Vogel | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Dieren Alle geboortekaartjes

Geboortekaartje olifant

Er zijn zoveel leuke dieren-geboortekaartjes, maar de olifant springt er echt wel uit! Komt het doordat de mollige babyarmpjes zo goed passen bij olifantjes, of omdat de manier waarop de hele olifanten-familie zorgt voor de babyolifant zo mooi past bij hoeveel wij van onze baby's houden? Olifanten geboortekaartjes zijn hoe dan ook favoriet!

3 populaire stijlen geboortekaartjes met olifant

Wil je een geboortekaartje met olifant voor de geboorte van je baby bestellen? Dan heb je keuze uit allerlei soorten en formaten. Maar wat zijn de meest gekozen geboortekaartjes met olifant?

  • - Silhouet van een olifantje op je geboortekaartje
    Op veel geboortekaartjes zie je een silhouet van een olifantje. Gouden olifantjes, of witte olifantjes op een gekleurd geboortekaartje, maar ook een olifant-silhouetje samen met silhouetten van andere dieren zoals een girafje.
  • - Geboortekaartje met getekend olifantje
    Getekende olifantjes maken je geboortekaartjes extra schattig! De olifantjes kunnen met pen getekend zijn, maar ook geschilderde olifantjes met watercolour passen goed bij de geboorte van een baby. Lief, zacht en supergezellig!
  • - Olifantjes met typografie
    Houd jij ook zo van leuke teksten in je huis? Dan vind je dat ook vast leuk op je geboortekaartje. Het spelen met teksten en lettertypes noemen we 'typografie'. En het maakt het extra leuk als je hier een olifantje of de babyfoto van je zoon of dochter bij zet! Zo ziet het geboortekaartje met olifant er speels uit!

Zelf een geboortekaartje met olifant maken

Vind je hiertussen nou geen babykaartje met olifant waar je enthousiast van wordt? Je kunt ook zelf een geboortekaartje met olifantje maken door een olifantje uit te zoeken uit de afbeeldingen en clip-art (omkleurbare afbeeldingen) uit onze editor. Combineer jouw olifantje met andere diertjes, of kies achtergrondjes uit om je kaartje helemaal naar wens te maken! Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: