hipDesign > Geboortekaartjes met hout - hipDesign

Geboortekaartjes met hout

Ben je op zoek naar een geboortekaartje met hout? Kies een ontwerp met houten elementje, of bekijk de geboortekaartjes met hout hieronder.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Geboortekaartjes met hout-look

Wil je een stoer geboortekaartje? We hebben superleuke geboortekaartjes met houten achtergrondjes, of gedrukte labeltjes met hout-feel. Met grijswit hout krijgt je geboortekaartje een wat rustigere uitstraling. Voor een wat stoerdere look kies je voor bruin hout of iets donkerder hout.

Geboortekaartjes met steigerhout

Geboortekaartjes met steigerhout, dat zie je op allerlei manieren terugkomen: planken, een leuk aardappelkistje, afvalhout... Allemaal trendy elementen die een rol spelen in de geboortekaartjes van nu. Je ziet dit ook terug in gave meubeltjes voor op de babykamer. Je kunt deze stijlelementen combineren tot een stoer geboortekaartje met bijvoorbeeld een labeltje op de kaart, of juist heel romantisch met zachte tinten. Deze geboortekaartjes zijn geïnspireerd op de woonstijl Riverdale. We hebben romantische geboortekaartjes met een houten achtergrond of bijvoorbeeld stoere geboortekaartjes met houten ster.

Geboortekaartjes met houten sterretje of hartje

Misschien heb je het al gezien op de leuke Pinterestposts, of heb je zelf al een geboortekaartje ontvangen met houten elementje. Geboortekaartjes met houten hartjes en houten sterretjes zijn de top van de geboortekaartjes! Je kunt ook je eigen geboortekaartje ontwerpen en zelf houten hartjes of sterretjes erbij doen. Met een sample-setje kan je zien hoe het eruit komt te zien.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: