hipDesign > Geboortekaartjes jongen | hipDesign

Geboortekaartjes voor een jongen

Alle jongens-geboortekaartjes bij elkaar!

De hipste geboortekaartjes voor een jongen in allerlei stijlen! Bestel dan een eerste proefdruk voor maar €1,-. Hierbij krijg je gratis voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kan je makkelijk kiezen!
Meer: Broertjeskaartjes | Zelf je geboortekaartje ontwerpen.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Broertjes-geboortekaartjes Alle geboortekaartjes

Geboortekaartjes voor een jongen maak je bij hipdesign

In Nederland worden net iets meer jongens geboren dan meisjes: van de 100 baby's ongeveer 51 jongens en 49 meisjes. Jij hoort dus bij de meerderheid! Nu je weet dat je een zoontje krijgt, kun je je helemaal voorbereiden en je laten inspireren. Een van de leukste onderdelen is het uitzoeken van een geboortekaartje! Bij hipDesign hebben wij een ruime keuze jongens-geboortekaartjes. Tip: gebruik onze filters zodat je alleen de kaartjes te zien krijgt die jij mooi vindt en bij jouw stijl passen: van stoer tot vintage, met dieren of silhouet-afbeelding.

5 tips voor geboortekaartjes jongen

Wil je een stoer geboortekaartje voor je zoon maken en weet je niet goed waar je moet beginnen? Met deze tips krijg je een echte jongensgeboortekaartje.

  1. 1. Kies een kaartje met stoere kleuren: blauw, okergeel of (olijf)groen passen echt bij een jongenskaartje. Ook kun je dit supergaaf combineren met goud!
  2. 2. Let op het lettertype: door het lettertype te veranderen, geef je de jongens-geboortekaartjes een heel andere look. Een klassiek lettertype op een stoer kaartje maakt het geboortekaartje net wat zachter. Kies je voor een hoekig lettertype, dan ziet het er al snel jongensachtig uit.
  3. 3. Kies voor jongensachtige elementen: echt typische afbeeldingen die je vaak bij geboortekaartjes voor een zoon ziet, zijn autootjes, vlinderstrikjes, sterretjes, labels, hout en kraft. Wist je dat je deze elementjes ook allemaal terug kunt vinden in onze editor?
  4. 4. Kies voor een stoere sluitzegel voor jongens om de jongetjes-geboortekaartjes uniek te maken.
  5. 5. Krijgen jullie een broertje? Ga dan voor een ontwerp uit de speciale collectie geboortekaartje broertje.

Verschillende stijlen

Kun jij ook moeilijk kiezen uit alle leuke geboortekaartjes voor een jongen die hipDesign gemaakt heeft? Sla een aantal ontwerpen op in je eigen account en laat je zus of vriendin eens meekijken! Als je een keuze gemaakt hebt, bestel je een proefdruk en kun je zien hoe het kaartje er in het echt uit komt te zien: je ontvangt een gedrukt exemplaar van het geboortekaartje voor je zoon thuis en daarbij gratis een voorbeeld van onze papiersoorten en envelopkleuren.

Foto van je zoon op je geboortekaartje?

De collectie geboortekaartjes jongens laat heel veel stijlen zien. Een geboortekaartje voor jullie zoon is helemaal uniek en origineel met eigen foto. We hebben dit op verschillende manier toegepast binnen het ontwerp. De foto als klein detail of juist de foto die het ontwerp bepaalt. Kom je er niet helemaal uit met het plaatsen van de foto op het geboortekaartje voor je zoon? Wij zijn telefonisch op 085 - 043 80 04 of per e-mail bereikbaar voor alle vragen.

Leuk! Je geboortekaartje laten ontwerpen

Kun je niet vinden wat je zoekt? Wellicht kunnen we een 'Doe het samen-geboortekaartje' maken, zodat je over een origineel geboortekaartje beschikt voor jullie zoon! Dan nemen wij ook een stukje zorg uit handen, kun je elk formaat kiezen wat jullie graag willen en kunnen wij jullie idee verder uitwerken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: