hipDesign > Geboortekaartjes met wolkjes | hipDesign

Geboortekaartjes met wolkjes

Wolkjes zijn ontzettend leuk en lief: met een gezichtje erop of als achtergrondje van je kaartje. Kies jouw geboortekaartje met wolkje uit en maak het zelf op in je eigen stijl. Weet je al dat je een meisje krijgt? Kijk dan bij onze meisjes-wolkenkaartjes.

Meer: Stoer | Origineel | Dieren | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes Vintage geboortekaartjes Dieren geboortekaartjes

Geboortekaartjes wolkje

Heb je weleens naar de wolken gekeken, terwijl je met je rug in het gras lag tijdens een heerlijk lentedag? Dat is het gevoel dat we met onze geboortekaartjes met wolkjes willen geven: lekker ontspannen en luchtig. Wolkjes op een geboortekaartje zien er lief uit.

Geboortekaartje wolk

HipDesign heeft geboortekaartjes met wolkjes in allerlei soorten en stijlen. Heb je bijvoorbeeld onze dieren-geboortekaartjes met wolken gezien? Een ooievaar die in de lucht vliegt, of een uiltje op een tak met een wolk op de achtergrond. Maar ook zie je vintage geboortekaartjes met wolkjes staan, of juist een watercolour wolkje voor op je geboortekaart.

Zelf geboortekaartje met wolkje maken

Wil je nou een eigen ontwerp maken voor je geboortekaartje? Kies een van onze geboortekaartjes met wolkjes uit en pas het helemaal aan in jouw stijl. Onze gouden tip: het lettertype bepaald alles! Wil je geboortekaartjes met wolkje in een klassieke stijl? Kies dan voor voor een klassiek lettertype, dit geef een heel andere look aan je babykaartje dan dat je voor een hip handlettering-lettertype kiest.

Proefdruk van je geboortekaartje wolkje

Voor iedereen bieden wij 1 proefdruk voor €1,- aan. Zo kan je zelf thuis bekijken wat je van jouw ontwerp vindt. Vind je de kleuren mooi? Staan de wolkjes op de goede plek? En wat extra leuk is: je krijgt er een samplesetje bij met papiersoorten en envelopkleuren. Zo weet je precies wat bij elkaar staat. Wil je een vintage geboortekaartje met wolkje, dan past daar bijvoorbeeld Oud-Hollands papier beter bij dan fotopapier. Maar ga je voor een hip ontwerp met een wolk als basis van het design, dan kies je misschien eerder voor natuurkarton. Aan jou de keus.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: