hipDesign > Geboortekaartjes met karton en kraft | hipDesign

Geboortekaartjes met kraft-look

Deze karton-geboortekaartjes in scrapbookstijl zijn hartstikke hip en leuk te combineren met kekke prints en stoere stoffen. Je kunt ook allerlei papiertjes en labeltjes toevoegen in het ontwerp van je geboortekaartje met kraft-look. Zelf nog leuke materialen thuis? Upload je eigen afbeelding en maak zelf je unieke geboortekaartje.

Meer: Stoer | Hout | Silhouet | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Populair: kraft-look geboortekaartjes

Kraft-geboortekaartjes blijven in de Top 10 geboortekaartjes staan. En wij zien wel waarom: met een kraft-achtergrondje ziet je geboortekaartje er direct stoer uit, of je geeft er je geboortekaartje een vintage-feel mee.

Evergreens: kraft-geboortekaartjes met silhouet

Bij de populairste kraft-geboortekaartjes zitten ook een aantal silhouetgeboortekaartjes met kraft. Het leuke is dat je de silhouetjes zelf een andere kleur kunt geven en zelfs ook voor andere silhouetjes kunt kiezen door silhouetten te gebruiken uit de editor. Plaats bijvoorbeeld een silhouetje dat lijkt op je oudste kind bij het kaartje of kies voor een leuke kinderwagen in silhouet. Met een kraft-achtergrond ziet je kaartje er direct leuk uit! Wil je een speciaal silhouetje in combinatie met je kraft-geboortekaartje? Met onze 'ontwerp samen-service' maken wij samen met jou een passend silhouetje dat precies op jouw dochter/zoon/huisdier/huis lijkt.

Vintage-sfeer met kraft

Ook vintage is heel leuk te combineren met kraft. Denk je aan vintage, dan denk je aan stofjes en 'oud' papier of karton. Een kraft-achtergrondje past er dus perfect bij! Bij een aantal kaartjes hebben we de achtergrondkleur gemixt met kraft, waardoor de kaart meer diepte krijgt. Je kunt dit zelf ook doen door in de editor voor een andergrondkleur te kiezen en hier kraft overheen te zetten en dit op half transparant te zetten.

Tip: kies de juiste papiersoort

Hoe maak je een kraft-geboortekaartje dat sprankelt? Onze gouden tip: kies voor Oud-Hollands papiersoort. Dit papier heeft een structuurtje, waardoor jouw kaartje niet van een echt kartonnen geboortekaartje te onderscheiden is. Als je een proefdruk bestelt, kun je het thuis zelf zien en voelen. Ook krijg je hierbij gratis en setje met andere papiersoorten en al onze envelopkleuren. Zo kun je als de baby geboren is, heel makkelijk het kaartje van je keus bestellen. Wij zorgen dat het zo snel mogelijk bij jou in huis is: vandaag voor 18.00 uur besteld, is vandaag verzonden!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: