hipDesign > Geboortekaartjes met uitsnede

Geboortekaartjes met uitsnede

Een uitsnede, of stans, maakt jouw geboortekaartjes extra bijzonder! Met stansen wordt door middel van een laser een bepaalde vorm uit het papier gesneden. Een rondje, hartje of vierkant met ronde hoeken. Achter deze uitsnede kun je bijvoorbeeld een foto plaatsen van jouw pasgeboren kindje, of er juist voor te kiezen daar de naam te plaatsen. Er is van alles mogelijk. Bekijk onze stans collectie geboortekaartjes om inspiratie op te doen of om een kaart met uitsnede te bestellen. Wil je helemaal op maat een stans geboortekaartje laten maken, vraag dan een uniek ontwerp op maat aan.

Voeg een uitsnede aan je geboortekaartje toe

Weet je dat wij ook aan jouw favoriete ontwerp een uitsnede kunnen toevoegen. Je kunt dus elk kaartje uit de collectie op onze site kiezen en verrijken met stans. Wij maken graag samen met jou een bijzonder geboortekaartje! Deze geboortekaartjes zijn subtiel en met mooie details vormgegeven. Zo verras je vrienden en familie met een heel uniek en persoonlijk kaartje.

geboortekaartjes met strikje
Stans voorbeeld

 

Door onze jaren ervaring in vormgeving kunnen wij jou goed adviseren waar de uitsnede het best tot zijn recht komt. Zonder dat het afbreuk doet aan het door jouw gekozen design. Mocht je een geboortekaartje hebben gevonden die helemaal naar wens is, maar je wilt geen rond of hartvormige uitsnede, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen komen we tot iets moois!

Ontwerp aanvragen

Goudfolie voorbeeld
Stans voorbeeld

 

Prachtige stans collectie

We begrijpen dat het lastig kan zijn om een kaartje te kiezen uit onze grote collectie aan geboortekaartjes. Daarom hebben we ook een speciale collectie van 15 kaartjes gemaakt met een uitsnede om je te laten zien hoe bijzonder het je kaartje maakt. Een uitgesneden vorm geeft een geboortekaartje een luxe en bijzondere uitstraling.

Bekijk de hele collectie

Benieuwd naar de look & feel van een kaartje? Bestel een proefdruk met uitsnede van jullie eigen ontwerp voor €4,95, neem hiervoor contact met ons op. 

Studio hipDesign is er voor jou!

Elke dag werken 7 enthousiaste vormgevers aan nieuwe collecties. We werken graag met jou samen om het perfecte kaartje te maken. Neem contact met ons op via studio@hipdesign.nl of 085 - 043 80 90

Studio hipdesign
Studio contact
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: