hipDesign > Huwelijksverjaardag

Huwelijksverjaardag

Gefeliciteerd met jullie huwelijks verjaardag! Bij hipDesign vind je de mooiste kaarten voor jullie mijlpaal. De ontwerpen op deze pagina kunnen wij als service voor u aanpassen naar het Belgische formaat 12x13,5. Neem contact met ons op en wij gaan er mee aan de slag!

Meer informatie over : Verzendkosten | Proefdruk naar België | Pakketten naar België

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Huwelijksverjaardag uitnodigingen

Een bijzondere dag, jullie trouwdag. Een dag vol gezelligheid met vrienden en familie. Lekker eten, drinken en dansen. Of jullie nou 40 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd, 60 jaar getrouwd of 10 jaar. Elke mijlpaal is een feestje waard. Vier jullie huwelijksverjaardag daarom opnieuw en stuur daarbij een prachtige uitnodiging!

Uitnodiging huwelijksverjaardag zelf maken

Je kunt er ook voor kiezen om een uitnodiging helemaal zelf op te maken. Kies dan voor een blanco kaartje en voeg zelf een persoonlijke foto en tekst toe. In onze editor kun je ook nog heel gemakkelijk leuke versieringen en achtergrondjes toevoegen. Zo creëer je een uniek en eigengemaakt kaartje.

Verzending naar België

Als service bieden we onze Belgische klanten graag de mogelijkheid om álle huwelijksverjaardag uitnodigingen die op deze pagina staan te kunnen bestellen, zonder dat BPost extra kosten voor verzending rekent. Alle ontwerpen op deze huwelijksverjaardag pagina kunnen daarom door ons aangepast worden naar het formaat 12x13,5 cm. Dit formaat is gangbaarder in België omdat u voor het verzenden maar 1 postzegel nodig heeft. 

Proefdruk
De eerste proefdruk bij hipDesign kost altijd €1. Hier komen geen verzendkosten bij. Bestellingen van meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen worden als pakket verzonden. Pakketten worden bij bestellingen vanaf €20 gratis verzonden, ook naar België.
De proefdruk wordt per brievenbuspost verzonden. Als u de proefdruk voor 18:00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan de Belgische post. De bezorging van de proefdruk kan helaas oplopen naar een week. 

Pakketpost
Bij hipDesign worden orders van 20 stuks of meer (kaarten en/of enveloppen) als pakket verstuurd. Pakketten worden in Nederland én in België in principe de volgende (werk)dag bezorgd, als de bestelling voor 18:00 uur is gedaan. In België wordt niet overal op zaterdag post afgeleverd. Er worden geen extra verzendkosten gerekend voor pakketten naar België.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: