hipDesign > Uitnodiging 50 jaar getrouwd - hipDesign

Uitnodiging 50 jaar getrouwd

Iedereen mag het horen, jullie vieren jullie gouden huwelijksfeest. Bijzonder om dat samen met familie en vrienden te vieren.

 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Het gouden paar!

Een samen zijn waarin de gedeelde 50 jaar gevierd mag worden. Stuur de uitnodiging 50 jaar getrouwd ongeveer 6 a 7 weken van te voren zodat iedereen deze dag vrij kan houden. De slingers worden opgehangen, de vlag mag uit, het gouden paar wordt in het zonnetje gezet. Kijk en kies een unieke uitnodiging 50 jaar getrouwd uit en als jullie graag willen, doen wij ze voor je op de post. Heel makkelijk!

50 jaar getrouwd

Wat een bijzonder jubileum, 50 jaar getrouwd! Dat is een bijzonder moment waard. Maak van je 50 jarig jubileum een prachtige herinnering. Vier met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden jullie 50 jarig huwelijk. Verliefd, verloofd, getrouwd... het klinkt zo simpel.

50 jaar huwelijk

Wanneer je trouwt kies je voor samen, zorgen voor elkaar. Als het met de één niet goed gaat, vangt de ander op. Samen zorg je voor vreugde, vier je het leven en deel je verdriet. In zo'n periode van vijftig jaar verlies je vrienden uit het oog. Als gouden bruidspaar nodig je mensen uit die in jullie leven een rol hebben of hebben gespeeeld. Een mooi jubileum om samen te vieren.

Uitnodigingskaarten maken

Wanneer de datum is gepland en de feestlocatie geregeld kun je aan de slag om een uitnodigingskaarten te maken. De kleur goud is erg geliefd bij dit jubileum. Daarom vinden jullie gouden enveloppen in ons assortiment en de papiersoorten yvory gold en parelmoer. Feestelijk, stijlvol en luxe.

Uitnodiging 50 jarig huwelijksfeest

Een 50 jarig huwelijk is een prachtig jubileum en daar mag je trots op zijjn! In onze collectie vind je verschillende ontwerpen in het thema goud. Ook hebben we gewerkt met perkamant papier, lint en bloemen. Digitaliseer je trouwfoto en plaats deze op de uitnodiging 50 jaar getrouwd, een foto die helemaal past in het tijdsbeeld van toen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: