hipDesign > Exclusief by hipDesign | Lizet Greve
 
 
 

Exclusief

By Lizet Greve

  • Exclusief by Lizet Greve
  • Lizet over Motherhood
  • De collectie
  • Over Lizet Greve

Exclusief

By Lizet Greve

Amsterdamse inspiratie en jungle designs

Wat stoer is de collectie van Lizet Greve! Als echte trendkenner ging Lizet samen met onze vormgevers aan de slag en zette een lekker urban collectie geboortekaartjes neer. Botanische beelden, jungle elementjes en gouden tekeningen: in de hippe geboortekaartjes van Lizet Greve komt het allemaal samen! 'Mooi van binnen is mooi van buiten' is Lizets slogan en dat weerspiegelt in de geboortekaarten. Laat je eigen stijl reflecteren in het geboortekaartje wat je kiest en laat je kaartje schitteren!

Lizet over motherhood

Het heeft mij veranderd

"Moeder zijn, het allermooiste wat er is. Maar ook meteen het allermoeilijkste. Als klein meisje droomde ik er al van om moeder te worden. Maar er is één aspect waar niemand mij op voor had kunnen bereiden: dat intense en overweldigende gevoel wanneer ze geboren worden. 'BAM! Welkom in de wereld van kwetsbaarheid'. Ik vind het best heftig! Het heeft mij absoluut veranderd. Maar ook op een hele mooie manier! Ik ben zo dankbaar dat ik 2 wezentjes heb waar ik op deze manier van mag houden."

Lizet greve geboortekaartjes

De collectie

De garderobecheck van geboortekaartjes

Heb je weleens een garderobecheck gedaan? Je kijkt welke stijl je leuk vindt, haalt de kledingstukken uit je kast die daar niet bij passen en kiest vervolgens voor elke dag een andere combinatie van stukken waar je écht wat mee hebt. Het designen van de geboortekaartjes ging eigenlijk net zo: wij kozen voor een urban/junglestijl en in elk kaartje zijn elementen hiervan anders gecombineerd! Superleuk, want je kan de variant kiezen die het meest bij jou past. En wil je je kaartje toch nét wat anders? Dat kan! Pas eenvoudig kleuren of lettertypes aan om er je eigen unieke kaartje van te maken!

Geboortekaartje panter
Geboortekaartje schildpad
Geboortekaartje blaadje botanisch
Geboortekaartje schildpad
Geboortekaartje kolibri
Geboortekaartje koibri roze
Geboortekaartjes Lizet Greve meisje Zinzi
Geboortekaartje Lizet Greve botanbisch
Geboortekaartje schildpad
Geboortekaartje panter
Geboortekaartje schildpad
Geboortekaartje goud aap
Geboortekaartje jungle tijger
Geboortekaartje goud flamingo
Wit goud geboortekaartje botanisch
Wit geboortekaartje bloemen jungle
Wit geboortekaartje goud junge
Geboortekaartje jungle
Groen geboortekaartje
Botanisch geboortekaartje
Origineel geboortekaartje foto
Exclusief geboortekaartjes van Hanneke Verstegen
Staand geboortekaartje aap
Geboortekaartje schildpad
Flamingo geboortekaartje
Geboortekaartje tijger
 

Over Lizet Greve

Lizet Greve geboortekaartjes

Van Groningen naar Amsterdam

Van je hobby je werk maken

Lizet Greve (1986) studeerde voor Pedagogische Wetenschappen in Groningen, maar woont alweer een hele tijd in Amsterdam samen met haar vriend en twee kinderen. Ook na een master binnen orthopedagogiek bleef styling haar trekken. "Zolang ik me kan herinneren ben ik al met mode bezig geweest en na mijn studie kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn werk te maken," vertelt Lizet. Vijf jaar lang werkte ze als stylist voor tv-presentatrices, maar dit bleek in haar beleving lastig te combineren met het moederschap. En zo ging het steeds meer kriebelen om zelf te gaan ondernemen.

Geboortekaartjes van lizet greve en hipdesign

Stylist en voedingscoach

Mooi van binnen, mooi van buiten

"Ik kreeg steeds sterker het gevoel dat ik weer verder wilde leren en nog meer mijn eigen ding wilde doen. Ook voeding en gezondheid hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld, vandaar dat ik in 2016 de opleiding tot gewichtsconsulent ben gaan volgen." Inmiddels heeft Lizet haar eigen bedrijf voor voedingsadvies, stijladvies of een combinatie van die twee. "Ik sta overal voor open en vind het belangrijk om advies op maat te leveren."

Ook bloggen over momlife, fashion en voeding zijn een groot onderdeel van Lizets werk en het maken van een geboortekaartjescollectie sluit daar goed bij aan. "Ik vind het heel erg leuk om de trends van dit moment te vertalen naar de geboortekaartjes. Mijn bedoeling is om het kaartje op zo’n manier te ontwerpen dat je hem wil inlijsten, in plaats van dat je denkt “aah, lief kaartje” en hem vervolgens weggooit na een paar weken."

lizet greve geboortekaartjes instagram

Fashion en Insta

Met panterprintjes op het internet

Lizet heeft inmiddels meer dan 19k volgers op Instagram! Elke dag plaatst Lizet updates van haar outfits. Trends vertalen naar looks, dat is wat haar bezighoudt. Ook haar dochter Zoë en zoontje Vic shinen net als hun mama met prachtige kleding. "Ik ben, zolang ik me kan herinneren, al bezig met setjes maken. Love that! Het liefst doe ik dat de hele dag: kijken naar nieuwe collecties en meteen nieuwe sets creëren en inspiratie opdoen. Omdat ik me er heel erg van bewust ben dat niet iedereen zich een stylist kan veroorloven, vind ik het ontzettend leuk om tips and tricks te delen via Instagram."

Naar Lizets Insta
TOP
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: