hipDesign > De mooiste geboortekaartjes van hipDesign

De mooiste geboortekaartjes van hipDesign

IN SAMENWERKING MET OUDERS VAN NU

Gefeliciteerd! Zwanger! Voel je je goed? Heb je een voorspoedige zwangerschap? Nu heerlijk oriënteren of ben je al zover dat je een geboortekaartje wilt bestellen?

Wij laten hier onze favorieten zien, speciaal geselecteerd voor OUDERS VAN NU.

Kies en bewerk je kaart: Make your own magic! *

* De poster Make your own magic is voorzien van goudfolie en een softtouch laag. Dit is een extra bewerking die kan worden toegepast op de papiersoort coated karton. Wil jij ook je kaartje voorzien van deze zachte toplaag? Bel 085 - 43 80 90 of stuur ons een een berichtje. Dit is een extra bewerking die niet standaard wordt toegepast in ons proces.

 

 

 

 

Bekijk alle geboortekaartjes

Geboortekaartjes met liefde gemaakt

Onze designers maken elke dag met veel plezier nieuwe illustraties en beelden om mooie babykaartjes te maken. We hebben een prachtige collectie geboortekaartjes jongen en natuurlijk ook één voor alle lieve meisjes. Kies een kaart uit de collectie, bewerk eenvoudig in de editor je kaartje en bestel al voor €1,00 een proefdruk.

Geboortekaartjes met folie

Wil jij een bijzonder en luxe kaartje sturen voor de geboorte van jullie kleintje dan is een geboortekaartje met bijvoorbeeld goudfolie erg mooi. We werken met een speciaal geselecteerde papiersoort en verschillende folie kleuren. Kleine details, de naam en eventueel de datum krijgen een mooi accent op de kaart. Folie kunnen we toepassen op elk kaartje uit onze collectie. Om je te inspireren hebben we een collectie folie geboortekaartjes gemaakt.

 

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: