hipDesign > Samen prijzen

Samen prijzen

Last minute geboorteservice € 35,00*

Kan ik de geboortegegevens doorgeven en maak jullie dan het geboortekaartje verder in orde?

Jullie hebben het kaartje zelf ontworpen met behulp van onze online ontwerptool en opgeslagen in je eigen account. Ons advies is om altijd een proefdruk te maken. Voordat je de proefdruk maakt mag je ons altijd vragen om een professionele blik. Wanneer je het kaartje hebt ontvangen en alles is oke stuur je een email met als onderwerp: Last minute geboorteservice. Wij 'nemen' de juiste versie van jullie over en sturen jullie een ordernummer en het kostenoverzicht toe, tevens vragen we om de gegevens voor een eenmalige machtiging. Jullie geboortekaart blijft in onze map staan totdat jullie kindje is geboren. Bel naar 0142 - 67 66 88 of stuur een email en zorg dat je het ordernummer bij de hand hebt. De geboortegegevens worden met ons doorgenomen en wij sturen een laatste proef ter controle naar jullie toe. Zodra we een akkoord hebben gaan we de kaarten drukken. Bij een akkoord voor 13:00 uur worden de kaarten dezelfde dag gedrukt en verzonden.

* Plus de kosten voor het drukwerk en de envelopjes

Deze geboorteservice kun je ook combineren met adreslabels. Deze kunnen we meegeleverd worden bij de kaarten of wij steken de kaarten in, voorzien de envelop van het adreslabel, plakken een postzegel en doen de kaarten op de post. De overige kaartjes sturen we gratis naar jullie toe.

 

Ontwerp in drieluik of kaart met flap € 65,00*

Ik heb een super leuke kaart gezien maar ik wil graag een drieluik kaart.

Het ontwerp is bestaand in onze collectie en jullie willen dit ontwerp met eigen teksten en een kleine aanpassing graag in een ander formaat. Dit kan een kaart in drieluik zijn of met flapje bijvoorbeeld. Formaten drieluik die we hanteren zijn gevouwen 13x13 cm met een 14x14 cm envelop en gevouwen 10x10 cm met een 12x12 cm envelop. Formaat met flapje is gevouwen 11x17 cm. Zo heb je alle keuze uit de enveloppen die we aanbieden. Wij maken de kaart met als uitgangspunt het bestaande ontwerp en gebruiken de teksten die jullie hebben aangegeven. Van dit design krijgen jullie per email een digitale proef toegestuurd met daarbij een uniek ordernummer, een overzicht van de kosten en vragen we om de gegevens voor een eenmalige incasso. Tenslotte stemmen we papiersoort en envelop kleur af. Na akkoord op de digitale proef maken we een proefdruk. Wanneer de gedrukte proef helemaal naar wens is staat alles klaar en kunnen de kaarten worden gedrukt. Levertijd in overeenstemming met jullie natuurlijk.

Bij een geboortekaart is het wachten op de komst van jullie kindje. Bel naar 0142 - 67 66 88 of stuur een email en zorg dat je het ordernummer bij de hand hebt. De geboortegegevens worden met ons doorgenomen en wij sturen een laatste proef ter controle naar jullie toe. Zodra we een akkoord hebben gaan we de kaarten drukken. Bij een akkoord voor 13:00 uur worden de kaarten dezelfde dag gedrukt en verzonden.

• Wanneer je kiest voor een drieluikkaartje of kaartje met flap dan is de basisprijs van de kaart gelijk aan de staffel van 15 x 15 cm dubbel


 

 

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: