Bezorging & Verzending

Kies jouw onderwerp voor meer informatie

Bezorging proefdruk
 • Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar je verzonden. Dit duurt in Nederland ongeveer 1-2 werkdagen, en in België soms een week.
Proefdruk of bestelling tot 19 kaartjes kaartjes/enveloppen
 • Deze bestellingen passen door de brievenbus. Vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en verzonden - dit betekent overgedragen aan de post.
Bestelling van meer dan 20 kaartjes/enveloppen
 • Alle bestellingen vanaf twintig kaartjes en enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan de post. Wanneer PostNL je niet thuis aantreft, en het pakje ook niet bij de buren heeft kunnen afleveren, dan proberen ze het de volgende werkdag nogmaals.
Bezorging in België
 • In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaartjes/enveloppen overgedragen aan bpost en wordt er binnen 5 werkdagen geleverd. Pakketten van boven de 20 kaartjes/enveloppen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Let erop dat in België op zaterdag niet altijd post wordt bezorgd.
Verzendkosten
 • Bij hipDesign worden er bij bestellingen naar Nederland, België en andere landen binnen Europa vanaf €20 geen verzendkosten gerekend. Tot €20 wordt €1,95 gerekend. De verzendkosten gelden niet voor de proefdruk en directe verzending naar geadresseerden.

  Bereken je prijs >
Pakket volgen met Track&Trace
 • Bij pakketten, dat zijn bij ons 20 stuks (kaarten/enveloppen) of meer, ontvang je een Track&Trace-code om de levering van het pakket te volgen. Briefpost krijgt geen Track&Trace-code.
Pakket niet ontvangen - Wat nu?
 • Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL in Nederland en bpost in België. Als je je kaartjes op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd hebt ontvangen, laat dit ons direct weten via het contactformulier of bel ons even via telefoonnummer (085) 743 07 52. Wij gaan dan gelijk achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.
Rechtstreekse verzending naar geadresseerden
 • HipDesign heeft een speciale service voor het verzenden van kaartjes naar familie en vrienden. Kies bij het bestellen voor 'rechtstreekse verzending' en voeg de adressen toe. Wij regelen de rest!

  Lees meer >
Zelfde dag-bezorging Nederland
 • We bieden 'Same Day Delivery-service'. Voor 11.00 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd tussen 18.00 en 21.30 uur. Same Day Delivery geldt van maandag tot en met vrijdag. De bezorgkosten zijn €15,-. Deze bezorgoptie is in Nederland te gebruiken.
Extra vroege bezorging de volgende dag NL
 • We bieden ook 'Next Day Delivery-service'. Voor 18.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd voor 13.00 uur. Next Day Delivery geldt van maandag tot en met zaterdag. De bezorgkosten zijn €12,50. Deze bezorgoptie is in Nederland te gebruiken.

Vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 21.00 uur 085 - 043 80 04

Stuur je mail met vragen naar: info@hipdesign.nl

Kaartjes maken doe je bij hipDesign!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: