hipDesign > Trouwkaarten met goudfolie

Trouwkaarten met goudfolie

Goudfolie maakt een trouwkaart extra bijzonder! Het geeft een luxe en stijlvolle uitstraling. Het is heel gaaf om de naam in goudfolie te maken of kleine elementen uit het design te gebruiken voor het toepassen van folie. Kleine hartjes, spetters, en fijne lijnen. Bekijk onze collectie goudfolie trouwkaarten om inspiratie op te doen of om een kaart in folie te bestellen. Wij maken ook op maat een uitnodiging voor jullie wedding met goudfolie, vraag dan een uniek ontwerp op maat aan.

Goudfolie collectie trouwkaarten

Deze trouwkaarten folie zijn subtiel en met mooie details vormgegeven. We hebben een collectie van 15 kaartjes gemaakt met foliedruk om je te laten zien hoe bijzonder het je kaartje maakt. Goudfolie geeft een kaartje een stijlvolle en luxe uitstraling.

Goudfolie voorbeeld
Goudfolie voorbeeld

Bekijk de hele collectie

Voeg goudfolie aan je trouwkaart toe

We kunnen goudfolie toevoegen aan elk design wat je bij ons kunt bestellen. Samen met jou kijken we welke elementen een bijzonder resultaat geven met folie. We vinden het erg leuk om dit te doen, vraag daarom vrijblijvend  bij de studio naar de mogelijkheden.

Ontwerp aanvragen

Benieuwd naar de look & feel van een trouwkaart met zilver of goudfolie? Bestel een voorbeeldset voor €2,50 en je ontvangt een sample met een modelkaart goudfolie, modelkaart  zilverfolie en alle kleuren enveloppen met daarbij aangegeven hoe de aanvraag werkt.  Je kunt ook een proefdruk bestellen met echt goudfolie of zilverfolie van jullie eigen ontwerp voor €4,95, neem hiervoor contact met ons op. 

Studio hipDesign is er voor jou!

Elke dag werken 7 enthousiaste vormgevers aan nieuwe collecties. We werken graag met jou samen om het perfecte kaartje te maken. Neem contact met ons op via studio@hipdesign.nl of 085 - 043 80 90

Studio hipdesign
Studio contact
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: