hipDesign > Trouwkaarten met koperfolie

Trouwkaarten met koperfolie

Opzoek naar een trouwkaart met folie en wil je net iets anders dan anders? Kies dan voor een trouwkaart met koperfolie. Koperfolie is naast hip ook nog eens uniek, omdat nog niet veel bruidsparen bekend zijn met deze trend. Koperfolie geeft jullie trouwkaart net dat beetje extra. Je kunt verschillende elementen in koperfolie laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan jullie namen of trouwdatum. Bekijk onze collectie koperfolie trouwkaarten om inspiratie op te doen of om een kaart in folie te bestellen. Liever een uniek ontwerp op maat? Neem contact op met onze studio.

Koperfolie collectie trouwkaarten

Onze koperfolie trouwkaarten zijn met oog voor detail ontworpen. Onze designers hebben een collectie gemaakt om je een impressie te geven hoe trouwkaarten met koperfolie eruit zien. Wil je een van onze ontwerpen aangepast hebben? Neem contact met ons op, wij passen het graag voor je aan.

Koperfolie voorbeeld
Koperfolie voorbeeld

Bekijk de hele collectie

Voeg koperfolie toe aan je trouwkaart

We kunnen koperfolie toevoegen aan elk design wat je bij ons kunt bestellen. Samen met jou kijken we welke elementen een bijzonder resultaat geven met folie. We vinden het erg leuk om dit te doen, vraag daarom vrijblijvend  bij de studio naar de mogelijkheden.

Ontwerp aanvragen

Trouwkaart met koperfolie uitgekozen en nu?

Heb je naast de partner van je dromen de kaart van je dromen gevonden? Leuk! Als je de pagina met jullie kaart voor je hebt, dan zie je een knop ontwerp aanvragen. Vul de benodigde gegevens in en wij plaatsen de kaart in jouw account. Nadat wij de trouwkaart in jullie account hebben geplaatst kun je deze helemaal naar wens aanpassen. Tevreden? Vraag dan een echte proefdruk met koperfolie aan van jullie ontwerp voor €4,95. Mail naar studio@hipdesign.nl om de proefdruk aan te vragen. Binnen 5 werkdagen (België maximaal 8 werkdagen) ontvang je de proefdruk in huis. Is de proefdruk naar wens? Bestel dan via studio@hipdesign.nl jullie kaarten. Per mail ontvang je van ons een betaallink. Na ontvangst van de betaling gaan wij jullie kaarten drukken.

Studio hipDesign is er voor jou!

Elke dag werken 7 enthousiaste vormgevers aan nieuwe collecties. We werken graag met jou samen om het perfecte kaartje te maken. Neem contact met ons op via studio@hipdesign.nl of 085 - 043 80 90

Studio hipdesign
Studio contact
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: