hipDesign > Klassieke save the date kaarten - hipDesign

Klassieke save the date kaarten

Save the date klassiek

Klassiek en stijlvol je huwelijk vieren. Dat begint al met het sturen van een mooie klassieke save the date kaart. Het is gaaf om je vrienden en familie te verrassen met een prachtige kaart. Een klassieke aankondiging van je verloving of je huwelijksdag geeft de sfeer aan waar jullie je vertrouwd bij voelen. Zachte tinten ivoor, zand, roze, olijfgroen vormen een mooie basis voor het design. Kies voor een STD kaart klassiek typografisch of mooi met foto van jullie love shoot.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Laat je inspireren!

Trouwen in een klassieke stijl. Wij hebben bij hipDesign een luxe collectie aan klassieke trouwkaarten en save the date kaarten in verschillende formaten en modellen. In de designs zie je zachte tinten gecombineerd met zwart of donkergrijs. Alle kaarten kun je zelf maken en aanpassen met verschillend beeldmateriaal en natuurlijk je persoonlijke tekst. Er wordt veel gebruik gemaakt van initialen, het ampersand - teken en kleine tekeningen van takjes, bloemen en ornamenten. Ingetogen met klasse zijn de kenmerken van een klassiek design. Vaak worden er luxe papiersoorten gebruikt zoals parelmoer en oud-hollands. Donkerblauwe enveloppen, parelmoer en grijs zijn favoriet in deze collectie.

De klassieke bruid

De klassieke bruid droomt al heel lang van haar perfecte huwelijksdag. Ze weet precies wat ze wil met de save the date kaarten, de klassieke trouwkaarten en de bedankt kaartjes. Haar stijl is tijdloos en elegant.

Feestelijk verzenden

Maak je envelop extra feestelijk met een prachtig adreslabel en een sluitzegel. Bij maken we op maat voor je. Neem even contact met ons op.

Compleet klassiek

Maak je bruiloft compleet met save the date kaartjes, huwelijksuitnodigingen, RSVP kaartjes, menukaarten, tafelkaartjes klassiek en niet te vergeten een prachtige foto kaart als bedankt kaart waarop je jurk met kristallen tule te zien is. Op deze uitnodigingen ontbreekt natuurlijk niet de dresscode black tie. De mannen in smoking en de dames in het lang.

Een klassiek design

Een klassiek design op maat gemaakt voor jullie? Dat is onze uitdaging. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van klassieke collecties save the date kaartjes, klassiek met een hip tintje is iets wat helemaal bij ons past. Geef je wensen en ideeën aan en wij maken met veel plezier een ontwerp op maat.

Proefdruk

Maak gebruik van onze service 'proefdruk'. Voor slechts €1,00 maak je jouw 1e proefdruk om je ontwerp te bekijken op papier. Met de proefdruk wordt ook een luxe setje met alle papiersoorten en envelopkleuren toegestuurd. Na de eerste proefdruk, betaal je de gewone prijs van 1 kaartje per proefdruk.

Het design team

Onze vormgevers zijn op maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken op 0412 - 67 66 88 vanaf 8.30 - 17.30 uur. Alle vragen per email worden dezelfde dag nog beantwoord.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: