hipDesign > Botanische Save the Date Kaarten I hipDesign.nl

Botanische Save the Date Kaarten

Botanische prints, we kunnen er niet omheen en hoe leuk is het om deze trend door te vertalen naar jullie bruiloft? Op deze pagina vind je onze collectie botanische Save the Date kaarten. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het opmaken van jullie Save the Date kaart? Neem contact met ons op! Wij helpen graag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Wat betekent botanisch?

Waar je ook kijkt, op Instagram, Pinterest of woonwinkels, overal zie je botanische print. Maar wat betekent botanisch eigenlijk? Botanisch betekent letterlijk plantkundig. Sommige noemen het jungle omdat botanisch laat kenmerken door groene planten en takjes.

Tips voor een botanische bruiloft:

Een botanisch thema voor jullie bruiloft is te gek. Maar hoe zorg je ervoor dat jullie bruiloft een botanische thema krijgt?

  1. Laat het botanische thema terugkomen in jullie trouwstijl. Zodra jullie locatie en trouwdatum vastliggen kun je jullie gasten vast een botanische Save the Date kaart sturen. Jullie gasten krijgen dan vast een kleine sneak peak van jullie bruiloft. Zes tot acht weken voor de bruiloft verstuur je jullie gasten vervolgens een bijpassende botanische trouwkaart.
     
  2. Locatie: locatie is key bij een botanische bruiloft. Natuurlijk kun je een zaaltje van een lokaal buurtcentrum opleuken met veel grote groene planten, maar uiteindelijk blijft het een saai zaaltje. Wist je dat je ook kunt trouwens in een botanische tuin? Bijna alle botanische tuinen in Nederland zijn ook geschikt om te trouwen. Hoe leuk is het om jullie jawoord te geven in een tuin omringd door mooie planten met daartussen jullie dierbare?
     
  3. Trouwfoto's: Als je toch in de botanische tuinen gaat trouwen, hoe leuk is het dan om op die locatie jullie trouwfoto's te laten maken? De beheerders kunnen jullie vast helpen met het aanwijzen van de meest fotogenieke plekjes in de tuin.

Botanische trouwstijl

Wist je dat we bij hipDesign een trouwhuisstijl hebben met het thema Casual Botanical? Deze trouwstijl bestaat uit alle kaartjes die jullie nodig hebben. Wil je liever een trouwstijl op maat? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: