hipDesign > Save the Date Kaarten met Goud I hipDesign.nl

Save the Date Kaarten met Goud

Save the Date kaarten met gouden elementen naast hip ook nog eens heel stijlvol. Kies een kaartje, maak hem persoonlijk in onze editor en bestel je eerste proefdruk voor €1,-! Let op: het is een goudlook dus geen goudfolie. Hulp nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Waarom Save the Date kaarten sturen?

Save the Date kaarten verstuur je omdat je wil dat jullie liefste vrienden, familie en kennissen aanwezig zijn op jullie bruiloft. Het trouwseizoen in Nederland is kort en het zou zonde zijn als je beste vriendin of je ouders bijvoorbeeld al een andere bruiloft hebben gepland.

Wanneer Save the Date kaarten versturen?

Save the Date kaarten verstuur je zodra de datum en de locatie door alle partijen zijn bevestigd. Trouw je in het buitenland? Stuur dan een jaar tot 1,5 jaar van te voren jullie gouden Save the Date kaarten. Gasten hebben dan eventueel nog de ruimte om te sparen of om tijdig vrij te vragen of vakantiedagen op te bouwen. Trouw je in je eigen land? Dan is het gebruikelijk om 6 tot 12 maanden van te voren een Save the Date kaart met gouden elementen te versturen.

Goud

Goud is een trend die we momenteel steeds vaker zien op (trouw)kaarten. Kaartjes met gouden elementen staan niet alleen heel feestelijk, het staat ook nog eens heel chique. De Save the Date kaarten op hipDesigns zijn voorzien van goudlook of grafisch goud. Helaas kunnen wij nog geen kaarten leveren met echt goudfolie. Tip: Laat je kaart op Yvory Gold papier drukken. Dit papier bevat een schittering en is warm van kleur. Door de eigenschappen van het papier lijkt het alsof de goudenkleur op het kaartje tot leven komt

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: