hipDesign > Save the date kaarten thema strand - hipDesign

Save the date kaarten thema strand - hipDesign

Save the date strand

Blauw, taupe, roze, hout en de zee. Al eeuwenlang speelt het strand een grote rol in de liefde. Geen wonder dat je juist die plek uit kiest om te gaan trouwen. Dan wil je in het ontwerp van je save the date kaart het thema strand laten zien. Wij hebben gekozen voor verschillende hippe stijlen waarin trouwen op het strand een rol speelt.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Wedding on the beach!

Ons prachtige Nederland kent heel veel mooie plekken aan het strand waar je kunt trouwen. De zee heeft een grote aantrekkingskracht en wat is nu romantischer dan trouwen op het strand in een prachtige jurk op blote voeten. In een ongedwongen en liefdevolle sfeer geniet je met elkaar van een ondergaande zon en 's avonds een spetterend strandfeest met in het zand vuurkorven. Kinderen kunnen heerlijk spelen en de kleding van de gasten is ook wat informeler. Kies voor zonnige cocktails en hippe hapjes. En neem de tijd de voor het maken van foto's op verschillende tijdstippen van de dag. Het licht heeft zoveel invloed op het resultaat en foto's zijn prachtige blijvende herinneringen.

Trouwdatum

In Nederland moeten we toch echt rekening houden met het weer, zorg daarom altijd voor een locatie met strandpaviljoen. Wat is de beste datum om te trouwen op het strand? De maanden mei, juni, juli en augustus en begin september zijn populaire maanden om te trouwen op het strand. Bedenk dat het 's avonds nog wel wat koeler kan zijn.

Trouwstijl strand

Met een prachtige trouwstijl in het thema strand kun je je helemaal uitleven. Maak zonnige kaartjes om de smaken van de cocktails en de hapjes aan te geven. Met wishes kaartjes kun je een hele vlaggenlijn maken die je aan het strandpaviljoen bindt. En met naamkaartjes voor de tafelschikking voelt niemand zich ongemakkelijk. Leuk als het bruidspaar tijdens de gangen van het diner van plaats verwisselt. Krijgt iedereen aandacht van de bruid & bruidegom. De trouwkaart en de save the date kaart vormen de basis van het design. Vanuit deze twee items bouw je de communicatie verder uit.

Een cadeautje!

Met de save the date kaart wil je je dierbaren verrassen met het nieuws dat jullie gaan trouwen. Maak van je aankondiging een klein cadeautje door zand aan toe te voegen in de envelop en plak deze dicht met een mooie sluitzegel. Wij maken die op maat voor jou, lees hier alles over onze sluitzegels en adreslabels.

Ontwerp op maat

Willen jullie graag een uniek en origineel ontwerp maken voor jullie huwelijksuitnodigingen en save the date kaarten? Maak met ons een ontwerp op maat voor jullie trouwdag op het strand. Met voorbeelden, een briefing en natuurlijk een gesprek - telefonisch of op afspraak - werken wij een eerste ontwerp uit en dragen ideetjes aan. Ook de wijze waarop jullie de kaart verzenden en verpakken hoort daarbij. We geven in dit stadium ook alle kosten aan zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wij willen net als jullie dat jullie helemaal blij zijn met de kaarten voor jullie trouwdag op het strand.

Vragen?

We willen je graag helpen daar waar nodig is. Het is super leuk om zelf je trouwkaartjes en save the date of verlovingskaart te maken, maar soms wil je graag feedback. Die geven wij je graag, als service. Laat ons weten wanneer je onze vormgevers nodig hebt om even kritisch naar je ontwerp te kijken. Staat de tekst recht en in het midden? Is er gewerkt met dezelfde lettergroottes, kleur en kwaliteit van de foto's die zijn gebruikt. Laat het ons weten! We zijn er voor jou. En wanneer de kaart helemaal naar wens is kun je voor €1,00 een eerste proefdruk maken. Binnen twee werkdagen heb je een prachtige kaart op je deurmat liggen... spannend!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: