hipDesign > Trouwstijl Classy Gold I hipDesign

Trouwkaarten huisstijl | Classy Gold

Goud op trouwkaarten is een trend waar we momenteel niet omheen kunnen. Sierlijke gouden typografie op een helder witte achtergrond vormen de basis van deze trouwhuisstijl. Let op: het is een goudlook dus geen goudfolie. Heb je vragen of wil je een aanpassing (laten) doen? Neem contact met ons op. We helpen graag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Trouwkaart met goud

Trouwkaarten met goud zijn niet alleen heel hip, ze zijn ook nog eens heel stijlvol waardoor ze de perfecte basis vormen voor een complete trouwhuisstijl. Gebruik het goud uit jullie trouwstijl om door te voeren als accent op jullie trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan gouden oorbellen of manchetknopen, goudkleurige versiering om de trouwlocatie mee te versieren of wat dacht je van goudkleurig bestek op de tafels? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het goud van jullie trouwkaart doorvoeren op jullie trouwdag.

Wat is een trouwstijl?

Een trouwstijl of trouwhuisstijl is een serie kaarten die al het drukwerk voor jullie trouwdag bevat in dezelfde stijl. Je kan hierbij denken aan een Save the Date-kaart, trouwkaart, programmakaartjes, menukaarten en natuurlijk een bedankkaart. Alle kaarten passen perfect bij elkaar. Je kan alle kaartjes tegelijk bestellen, maar los kan natuurlijk ook.

Trouwstijl aanpassen

Onze kaarten zijn eenvoudig aan te passen in onze editor. Verander eenvoudig de achtergrondkleur of voeg een elementje toe uit onze gratis beeldbank. Wil je de kaart nog persoonlijker maken? Voeg dan een mooie foto van jullie twee toe. Wil je liever een andere goudkleurige tekst op de kaart? Neem dan contact met ons op. Wij passen dit gratis voor je aan.

Heb je hulp nodig? Neem hier contact met ons op.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: