hipDesign > Trouwhuisstijl Romantic Blush | hipDesign

Trouwhuisstijl | Romantic Blush

De trouwhuisstijl Romantic Blush bestaat uit een serie kaarten waarbij peachkleurige watercolor-strepen centraal staan. Ben je op zoek naar een bepaald soort kaartje in deze stijl, maar kun je niet precies vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Perfect Wedding

Jullie bruiloft moet natuurlijk een Perfect Wedding worden. Alle details moeten tot in de puntjes kloppen. Je jurk, de locatie, het eten en natuurlijk al het drukwerk van jullie huwelijk. Bij hipDesign begrijpen wij dat als geen ander. Speciaal voor jou hebben wij deze trouwhuisstijl ontworpen. Romantisch, stijlvol maar ook hip. Over ieder detail hebben onze designers nagedacht zodat jij je kunt focussen op datgeen wat echt belangrijk is: de liefde tussen jou en je partner.

Trouwhuisstijl

Een trouwhuisstijl bestaat uit een serie kaarten die jullie trouwdag helemaal afmaken. Ben je verloofd? Stuur dan verlovingskaart naar jullie dierbaren. Zodra de trouwdatum en locatie zijn bevestigd stuur je de Save the Date-kaart en +/- 6 weken voor jullie huwelijk stuur je de trouwkaart.

Jullie eerste diner als pasgetrouwd koppel wordt nog mooier met een mooi gedekte tafel. Met mooi tafellinnen, servies en bloemen kom je hiermee al een heel eind. Wat de aankleding pas echt afmaakt zijn menukaarten, naamkaartjes en tafelnummerkaartjes in dezelfde stijl als jullie trouwkaart. De kaartjes passend bij jullie diner zijn eenvoudig in onze editor aan te passen.

Hulp nodig?

Wil je het (op)maken van jullie kaarten liever overlaten aan professionals? Neem contact met ons op. Onze ervaren designers hebben een luisterend oor en denken graag met jullie mee.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: