hipDesign > Trouwhuisstijl Sparkling Green I hipDesign

Trouwhuisstijl | Sparkling Green

Smaragdgroen in combinatie met goudkleurige details vormen de basis van onze prachtige trouwhuisstijl Sparkling Green. Ben je op zoek naar iets specifieks of wil je een aanpassing doen aan deze kaarten? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Wat is een trouwhuisstijl?

Een trouwhuisstijl is een serie (trouw)kaarten die perfect bij elkaar passen. In onze trouwstijl Sparkling Green staan de kleuren groen en goud centraal. Het goudkleurige hartje komt bijvoorbeeld voor op de Save the Date-kaart, trouwkaart, het bijpassende labeltje, de menukaart, gastenboekkaartje en bedanklabeltje. Iedere kaart is uniek maar samen vormen ze een mooi geheel.

Trouwkaarten met een thema

Heeft jullie bruiloft een thema? Mocht jullie trouwdag nog geen thema hebben, denk dan eens aan het thema goud met groen. Je kunt beginnen met het drukwerk. Onze trouwstijl Sparkling Green vormt hiervoor de perfecte basis. Met grote groene planten kun je jullie locatie aankleden. Of wat dacht je van smaragdgroene details in jullie kleding? In veel winkels zijn goudkleurige versieringen te koop waarmee je jullie locatie kunt aankleden. Zo kun je het thema van jullie trouwstijl perfect doorvoeren op jullie trouwdag zelf.

Wist je dat...?

Het team van hipDesign bestaat uit een team met ervaren en getalenteerde designers. Onze designers helpen jullie graag, zodat jullie trouwhuisstijl altijd naar wens is. Ze kunnen helpen om een bestaand design aan te passen, maar een ontwerp op maat is ook mogelijk. Omdat onze designers inhouse werken, kunnen we de meeste aanpassingen snel realiseren. Vragen? Neem contact met ons op.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: