hipDesign > Save the date kaarten typografisch - hipDesign

Save the date kaarten typografisch

Save the date typografisch

Hou je van strak en stijlvol? Van een mooi design waarin typografie de hoofdrol speelt? Maak dan je keuze uit een save the date kaart typografie. Sierlijke letters, stoer of in een moderndesign. Klassiek of romantische save the date kaarten typografisch. De opbouw van de tekst speelt in deze ontwerpen de hoofdrol. Kies jouw stijl, pas eenvoudig de tekst en kleur aan en maak voor €1,00 een eerste proefdruk.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Save the date!

Yes jullie gaan trouwen en dat mag natuurlijk iedereen weten! Verras familie en vrienden met een save the date kaart, een pre-announcement die je ongeveer 4 tot 8 maanden voor jullie bruiloft verstuurd. Zo kunnen je dierbaren de datum in hun agenda blokken want jullie ceremonie willen ze natuurlijk niet missen. Ongeveer 8 tot 6 weken voor het huwelijk wordt de save the date kaart vervolgd met de officiële uitnodiging, de trouwkaart. Ook die maak je dan in een typografische stijl. Zo maak je eenvoudig en simpel online je trouwhuisstijl typografie.

Kies jullie stijl

Binnen deze collectie typografie save the date kaarten vind je verschillende stijlen.Wil je een unieke save the date kaart maar heb je een beperkt budget? Kies dan voor de optie mix & match. Geef aan welke designs jullie mooi vinden en wij maken hier een perfecte combinatie van voor slechts € 45,00.

Prachtige combinaties

Met onze designers maak je een prachtige complete trouwhuisstijl. We bespreken met jou je ideetjes, wat wil je allemaal communiceren op jullie huwelijk. En hoe neem je je gasten mee op de reis die jullie samen gaan maken. De save the date kaart is de start van deze feestelijke gebeurtenis. Laat je door ons inspireren en maak jullie trouwkaarten uniek.

Specials

Speciaal voor alle communicatie hebben we een envelop ontwikkeld waarbij je meerdere kaarten op een prachtige en stijlvolle manier kunt presenteren. Deze enveloppen zijn er in een kraft uitvoering, parelmoer en oud-hollands. Het geeft een luxe en feestelijke uitstraling, je gasten ontvangen een waar cadeautje. Heb je advies nodig over het invullen van de communicatie rondom jullie trouwen? Twijfel je over the save the date kaart? Neem contact met ons op en bespreek met ons je wensen en je budget.

Love

Leuk als decoratie op je wedding!

Het team

Loes, Marleen, Evy, Renée, Marieke en Patricia vormen samen het team van hipDesign. Ieder met hun eigen stijl en creativiteit zorgen ze voor de nieuwe collecties, delen we onze ideetjes op social media, zijn we op zoek naar trends en inspiratie en werken we met veel plezier aan ons merk hipDesign. Lees meer over ons en maak je keuze welke designer bij jou past. Wij vinden het erg belangrijk dat er een juiste klik is tussen onze aanstaande bruidsparen en ons. Loes houdt bijvoorbeeld van stoer en de stijl van Evy is less is more. Maak kennis met ons en ervaar het zelf.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: