hipDesign > Vintage save the date kaarten - hipDesign

Vintage save the date kaarten

Save the date vintage

Super hip de vintage trouwstijl. Authentieke elementen en verrassende details. Vintage kan heel uitbundig maar ook ingetogen bijna klassiek. Als jullie bruiloft staat in het teken van vintage kies dan een originele save the date kaart om je dierbaren te verrassen met gaaf nieuws. Combineer met een romantische foto van samen en pas eenvoudig de tekst aan. In een handomdraai maak je een prachtige kaart die de mooiste dag van jullie leven aankondigt!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Aankondiging huwelijk vintage stijl!

Wat een verrassing voor jullie vrienden en familie! Ligt er opeens een prachtige save the date vintage kaart in de bus. Deze kaart is de eerste officiële aankondiging van jullie huwelijk. Super gaaf om op deze manier je vrienden te vragen of ze aanwezig willen zijn bij de ceremonie. Want zonder hun is jullie dag niet compleet is. Daarnaast til je ook al een tipje van de sluier op door de vintage stijl van de trouwkaart. Warm, kant, authentiek en helemaal hip, echt een trend van het trouwseizoen. Leuk om alle felicitaties in ontvangst te nemen en dan wordt het spannend want een wedding regelen is een big event. Je jurk, de indeling van de dag, wie nodig ik wanneer uit? Succes en geniet van deze prachtige ervaring!

Trouwhuisstijl Vintage

Op een vintage bruiloft kun je flink uitpakken. Er zijn zoveel mooie elementen die je kunt toevoegen aan je save the date en trouwkaart welke een rol spelen in de gehele aankleding. Misschien vind je het makkelijk om RSVP kaartjes te sturen samen met de trouwkaart. En zijn menukaarten die meteen de tafelschikking aangeven de oplossing? Helemaal leuk zijn de wishes cards voor de gasten. Op die manier worden je familie en vrienden betrokken bij jullie huwelijk en voelen ze zich welkom. Maak daarom zelf of samen met ons een mooie trouwhuisstijl zodat je alle communicatie op jullie dag geregeld hebt. Maakt het bijzonder en relaxed! We willen je inspireren met een paar vintage stijlen die we compleet uitgewerkt hebben. Op die manier kun je dit ook in jouw stijl maken.

Vintage kaarten

Onze designers zijn zeer goed in het vertalen van jouw idee in een vintage stijl. Stuur een berichtje met een korte briefing en wij nemen contact met je op om samen een vintage save the date kaart te maken en deze verder uit te werken tot stijlvolle trouwkaarten.

Je save the date aankondiging kun je vormgeven met bloemen, een perkament structuur, kant, typografie en stoere labels. Zowel klassiek en romantisch passen binnen dit thema als wel stoer. Je trouwkaart zien we als de eye-catcher, de kaart om je huwelijk aan te kondigen is een variant in dezelfde stijl en sfeer. We zorgen voor een mooie opbouw en een logische indeling van de tekst. Zowel vormgeving als inhoud moet kloppen met elkaar. Fijn wanneer iedereen weet wanneer ze verwacht worden. Ook is het heel persoonlijk om meerdere versies te maken wanneer je de keuze maakt met je en jullie. Je vrienden zien en ervaren dit als heel betrokken, je laat zien dat ze belangrijk voor je zijn.

Trouwkaarten Vintage

Neem ook alvast een kijkje in onze collectie vintage trouwkaarten. De collectie trouwkaarten is veel groter dan de save the date kaarten vintage. Naast wat je hier ziet zijn er heel veel mogelijkheden om een aankondiging te maken in dezelfde stijl als de huwelijksaankondiging. Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen je graag.

Adresstickers en sluitzegels

Maak je aankondiging nog feestelijker door te werken met adresstickers en sluitzegels. We maken het ontwerp van het adreslabel en de sluitsticker in stijl zoals de kaartjes. Niet alleen mooi maar ook nog eens heel makkelijk!

Vragen?

Wij zijn er voor jullie! Dus heb je vragen laat het ons weten. Wij helpen je graag met wat kleine tips mocht je dat willen, gewoon als service omdat wij net als jullie willen dat de save the date kaart vintage helemaal perfect is.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: