hipDesign > Uitnodiging Lentefeest

Uitnodiging Lentefeest

Elk Lentefeest begint met een vrolijke uitnodiging! Elk kaartje is helemaal naar wens aan te passen. En zoek je toch een ander ontwerp? Neem gerust contact met ons op en wij gaan er mee aan de slag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Lentefeest

Wanneer je niet katholiek gelovig bent, en dus geen communie viert, is er een heel mooi alternatief om te vieren. Namelijk het Lentefeest! Een niet-religieuze viering voor 6-jarigen die de overgang van kleuter naar kind maken. Of de viering voor kinderen die de basisschool verlaten en de overgang maken naar tiener. Net zoals communie wordt het Lentefeest in de maand mei gevierd. Bij het Lentefeest wordt er ook flink uitgepakt met lekker eten, feestelijke locaties en mooie kleding. Leuk ook om bloemtjes in je haar te doen!

Uitnodiging Lentefeest

Een Lentefeest begint natuurlijk met een mooie uitnodiging. Bij hipDesign vind je de vrolijkste uitnodigen voor het vieren van een Lentefeest. Kies een kaartje uit en pas deze aan naar wens. Kies een vrolijk lettertype en voeg een persoonlijk foto toe. Een bijpassende envelop en sluitzegel erbij en jouw Lentefeest kan beginnen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: