hipDesign > Uitnodiging 21-diner | hipDesign

Uitnodiging 21-diner

Kies een vrolijke uitnodiging voor jouw 21-diner, wijzig gemakkelijk de tekst en kleur en maak een eerste proefdruk voor slechts €1.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Waarom 21-diner?

Gefeliciteerd, je wordt binnenkort 21! Vier het met een 21-diner. Het 21-diner begon als een Amerikaanse traditie en drong toen door bij Nederlandse studentenverenigingen. Tegenwoordig is het een veelvoorkomend feest onder alle 21-jarigen: samen met je vrienden en vriendinnen vieren dat je officieel volwassen bent. Traditioneel verzorgen de ouders van de jarige het diner in het ouderlijk huis.

Uitnodiging 21-diner

Een 21-diner is ontzettend leuk om te vieren, en daar horen natuurlijk gasten bij. Stuur daarom ruim van tevoren een hippe uitnodiging om jouw diner aan te kondigen. Onze 21-dineruitnodigingen zijn heel gemakkelijk zelf aan te passen. Voeg je eigen tekst toe en wellicht een leuke vrolijke foto van jezelf. Tip voor op de uitnodiging: een dresscode! Leuk wanneer je gasten allemaal in dezelfde stijl op jouw etentje komen. En je kunt ook de tafelversieringen aanpassen op jouw gekozen dresscode/thema.

21-diner: wat nu?

Je wordt 21, check! Je ouders zijn bereid om te koken, check! Je hebt een datum gekozen en de uitnodigingen zijn verstuurd, check! Maar wat nu? Hierbij een handig lijstje waaraan je moet denken bij het organiseren van een 21-diner.

- Stel een menu samen
- Test samen met je ouders de gerechtjes een keer van tevoren uit
- Maak een tafelschikking (leuk om naamkaartjes op de borden te plaatsen)
- Ga op zoek naar leuke tafelversieringen die bij jouw dresscode/thema passen
- Begin met een lekker glas bubbels
- Maak veel foto's
- Sluit je diner af met een bezoekje aan de lokale kroeg! 

We wensen jou veel plezier op je 21-diner, geniet met volle teugen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: