hipDesign > Kies uit verschillende papiersoorten

Ontwerp gereed, drukken maar!

 
Zelf kaartjes maken is echt super leuk! Het is origineel, uniek en helemaal jouw idee. Zo maak je kaartje voor de geboorte van je kind, of een mooie trouwkaart. Vier je je verjaardag met een gezellig feest of zijn je ouders 25 jaar getrouwd. Jouw creativiteit kun je gebruiken in onze ontwerptool.
 
Heb je zelf online je kaartje gemaakt? Is je ontwerp gereed? Dan wordt het pas echt spannend! Want natuurlijk wil je graag van je kaart een proefdruk maken voor maar €1,00. Bij HipDesign heb je de keuze uit maar liefst 6 verschillende papiersoorten en 18 envelop kleuren.
 
Welke papiersoort past bij jouw stijl?
Elke papiersoort heeft een eigen identiteit. Natuurkarton, silk en fotokaart zijn stoere papiersoorten. Oud-hollands heeft een relief en is bijvoorbeeld leuk bij klassiek en kraft. Yvory gold is romantisch chique en Parelmoer geeft glitter en glamour. Soms staan we er zelf nog van te kijken wat papier doet met het ontwerp van de kaart.
Zo kun je jouw stijl combineren met een papiersoort en een bijpassende envelop kiezen. Wanneer je een proefdruk besteld ontvang je ook een luxe voorbeeldsetje met alle papiersoorten en envelop kleuren.
 
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: