hipDesign > Direct je kaartjes aan geadresseerden versturen

Direct je kaartjes aan geadresseerden versturen

 

Bij hipDesign is het niet mogelijk om postzegels te kopen. Maar we willen het versturen van jouw kaartjes wel zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij een verzendservice aan. Lees er hieronder alles over!

 1. 1. Kaart ontwerpen
  Het bestelproces van de kaart werkt hetzelfde als bij elke andere bestelling. Bewerken van de kaart, formaat, papiersoort en envelopkleur. Kies daarna voor Directe Verzending. De prijs staat nu voor één kaart aangegeven, dat wordt een stap later aangepast.
 2. 2. Kosten directe verzending
  Per geadresseerde zijn de kosten € 1,25 (exclusief drukkosten). Deze prijs is als volgt opgebouwd:

  ★ Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,83)
  ★ Kaart in envelop steken
  ★ Etiket printen en plakken op de envelop

  Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is € 1,82.
 3. 3. Geadresseerden toevoegen
  De knop ‘+ adres toevoegen’ geeft de mogelijkheid om een geadresseerde handmatig toe te voegen. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Als ‘opslaan in adresboek’ wordt aangevinkt blijft het adres opgeslagen en kan later weer gebruikt worden. Door op ‘opslaan’ te klikken wordt het adres toegevoegd.
 4. 4. Adresboek
  Als er al eerder geadresseerden zijn toegevoegd kan via het persoonlijke adresboek gemakkelijk personen toegevoegd worden aan deze specifieke verzending. Meerdere adressen tegelijk toevoegen Het excel-voorbeelddocument is via de knop ‘adressen uploaden’ te downloaden.
 5. 5. Verzenddatum kiezen
  Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. HipDesign verwerkt maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders die voor 18:00 uur zijn besteld en het gaat dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.
 6. 6. Controleren en bestellen
  Alle geadresseerden staan onder elkaar en hier kan de laatste check uitgevoerd worden.
 7. 7. Persoonlijk,- en factuurgegevens invullen
  De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd. De factuur komt op eigen naam te staan.
 8. 8. Definitief bestellen
  In deze laatste stap wordt de bestelling geplaatst. In het persoonlijke account kan bij bestellingen de order opnieuw worden bekeken.

Let op: onze verzendservice kan (nog) niet gecombineerd worden met onze extra producten zoals sluitzegels, houten figuurtjes of strikjes.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: