hipDesign > Klassieke trouwkaarten I hipDesign.nl

Klassieke trouwkaarten in tijdloze designs

Klassieke trouwkaarten zijn gemaakt voor bruidsparen die gaan voor een traditionele bruiloft. Kies je favoriete trouwkaart en bestel een echte proefdruk. Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Snelle levering

100% tevredenheidsgarantie

Topkwaliteit

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Traditionele bruiloft

Droom jij over een traditionele bruiloft waarbij je wordt weggegeven door je vader? Arm in arm lopen jullie samen naar het altaar, terwijl jullie bruidsmeisjes en bruidsjonkers rozenblaadjes strooien. Romantische muziek en jouw droomjurk maken dit plaatje helemaal compleet.

Klassieke trouwkaarten

Bij een traditionele bruiloft horen natuurlijk klassieke trouwkaarten. Klassieke trouwkaarten hebben een chique uitstraling en rustige uitstraling.

Papiersoorten

Klassieke trouwkaarten van hipDesign kan je laten afdrukken op zes! verschillende papiersoorten. Ieder papiersoort heeft zijn eigen kenmerken.

Natuurkarton

Natuurkarton is de meest gekozen papiersoort voor (klassieke) trouwkaarten. Het papier is mat en helderwit waardoor de kleuren van jullie trouwkaart goed tot zijn recht komen.


Fotokaart

Dit papier laat zich het beste vergelijken met een ansichkaart. Een hoogglans afwerking aan de buitenzijde en een matte afwerking aan de acherzijde. Dit papier zou je kunnen kiezen als je gaat voor een klassieke trouwkaart met foto. Belangrijk om te weten, door de lak krijgen de kleuren op de voorzijde een iets warmere tint.

Zijdeglans

Lees je wel eens magazines zoals de Linda, Delicious, Grazia of Psychologie? Het papier dat in deze bladen wordt gebruikt is zijdeglans. Dit papier heeft een satijnachtigeglans, wat zorgt voor een hoogwaardige afwerking van jullie trouwkaart.

Naast de drie bovenstaande papiersoorten hebben we keuze uit nog drie luxe papiersoorten.

Parelmoer

Hou je van glitter & glamour? Dan is parelmoerpapier iets voor jou! Parelmoerpapier bevat een mooie zilveren schittering, wat ervoor zorgt dat jullie trouwkaart een luxe uitstraling krijgt. Niet alle designs komen goed tot hun recht op parelmoerpapier. Kaarten met pasteltinten, veel wit en zilver krijgen een stralend uiterlijk.

Yvory Gold

Bevat jullie trouwkaart goudtinten? Kies dan voor Yvory Gold. Yvory Gold heeft dezelfde mooie schittering als parelmoer, maar is in tegenstelling tot parelmoer goudachtig van kleur i.p.v. zilverachtig. De kleuren op jullie trouwkaart worden iets warmer van kleur.

Oud-Hollands

Oud-Hollands is mat wit papier met een lichte structuur. Bevat jullie huwelijksuitnodiging botanische of houten elementen, kies dan voor deze papiersoort. Door de structuur in het papier krijgt jullie trouwkaart meer dimensie en krijgt de kaart een luxere uitstraling.

Bijpassende enveloppen

Wist je dat je bij ons kunt bij ons kiezen uit maar liefst 22 kleuren enveloppen? Zo heb je altijd een bijpassende envelop bij je trouwkaart! Als je een proefdruk van je trouwkaart bestelt, krijg je van ons een samplesetje met daarin alle beschikbare papiersoorten en envelopkleuren.

Sluitzegels

Als je met veel zorg jullie trouwkaart hebt uitgekozen inclusief bijpassend papier, vergeet dan niet de finishing touch. Een mooie sluitzegel! Met een sluitzegel maak je van de envelop met trouwkaart een klein cadeautje. Superleuk om te verzenden maar ook om te krijgen!

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: