hipDesign > Welkom bij studio hipDesign

Welkom bij studio hipDesign

We stellen ons graag aan je voor! We zijn een enthousiast team van 7 creatieve en vakbekwame vrouwen die elke dag bezig zijn met het maken van nieuwe designs. Voor elk levensmoment maken we mooie kaarten. Je vind ze in onze collecties, je kunt zelf een kaart ontwerpen met de afbeeldingen die we hebben toegevoegd in de editor of wij maken een kaart op maat voor jouw bijzonder moment. We vinden het een uitdaging om uit jullie briefing of idee een mooie inspiratie te halen die we omzetten naar een uniek ontwerp.

Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur 085 - 043 80 90 of mail studio@hipdesign.nl.


Welk kaartje wil je op maat?


Maak kennis met de studio en onze ontwerpers

Onze basis is natuurlijk onze creativiteit die we onderbouwen met vakkennis. Renée heeft haar talent ontwikkeld op de Kunstacademie, Loes en Marleen hebben beide de Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Evy heeft vanuit technische DTP, vormgeving opgepakt en daarna nog CMD. Maud vindt in productpresentatie haar passie en vond daarom in Artemis haar opleiding en zowel Marieke als Leonne hebben hun roots liggen in estetisch technisch vanuit grafisch oogpunt. We hebben veel lol samen, een leuke werkplek en geven elkaar een kijkje in ieders leven door belangrijke momenten te delen.

Evy
Evy

Evy is dol op internet en weet daarom alles van geboortekaartjes en babytrends. Zij inspireert jou maar ook ons elke dag opnieuw.

Marieke
Marieke

Marieke is ons feestbeest! Zij zorgt voor feestelijke uitnodigingen en prachtige jubileum kaarten. Elke keer weer verrassend!.

Marieke
Handlettering

Pen en papier blijven mooie materialen om creatief mee te zijn. Het geeft ons plezier en energie, natuurlijk verwerken we dit digitaal!.

Marieke
Onze werkplek

In een eigen studio werken we samen aan nieuwe ontwerpen voor alle collecties. Een plek waar we ruimte hebben voor creativiteit.

Renée
Renée

Voor elk moment ontwerpt Renée prachtige kaarten en is ze altijd aan het illustreren. Een portret, een lief beest, silhouetten of prachtige bloemen.

Marleen
Marleen

Marleen volgt dagelijks trends in de trouwwereld, is dól op handletteren & kalligrafie en ontwerpt met liefde de perfecte trouwkaart voor jou.

Loes
Loes

Loes is creatief en is een kei in illustreren, dat maakt haar helemaal gelukkig! In haar stijl maakt ze de meest originele en unieke kaarten.

Maud
Maud

Maud staat je altijd enthousiast te woord en geeft je uitleg over hoe alles werkt. Ze bedenkt samen met jou hoe jouw perfecte kaart eruit kan komen te zien.

Leonne
Leonne

Leonne heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van heel veel kaartjes. Dat stopt ze dan ook met heel veel plezier in elk ontwerp!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: