hipDesign > Nieuwe geboortekaartjes | hipDesign

Onze nieuwste geboortekaartjes

De laatste trends op het gebied van geboortekaartjes vind je bij hipDesign! Op deze pagina verzamelen we de nieuwste geboortekaartjes, ontworpen door onze studio - waar je trouwens ook een ontwerp op maat kunt aanvragen. Helemaal hip: échte hartjes of échte strikjes op je geboortekaartje!

Meer: Trends | Populair | Alle stijlen | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes  Jongens geboortekaartjes   Meisjes geboortekaartjes

Allernieuwste geboortekaartjes van hipDesign

Omdat we elke dag bezig zijn met nieuwe trends en stijlen laten we je graag onze laatste designs zien. Van elke geboortekaartje hebben we een design voor een jongen en voor een meisje. Benieuwd naar alle geboortekaartjes voor een meisje? Of weet je al dat jullie een klein ventje krijgen?

Heb je een vraag? Wij zijn er voor jou! Geen vraag is ons te veel. Want wij willen net als jij dat je helemaal tevreden en blij bent met de geboortekaartjes voor jullie kleintje. We zijn erg benieuwd naar jullie reactie op onze ontwerpen en vinden het leuk als jullie die delen met ons. En heb je zelf een leuk idee en wil je dat met ons uitwerken? Wij maken graag samen met jullie een ontwerp wat helemaal bij jullie past.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: