hipDesign > Geboortekaartjes meisje | hipDesign

Geboortekaartjes voor een meisje

Alle meisjes-geboortekaartjes bij elkaar!

Onze ontwerpers maakten speciaal voor jou de mooiste geboortekaartjes voor een meisje! Kies jouw favoriete stijl, pas het kaartje aan naar je smaak en bestel je eerste proefdruk voor maar €1,-. Of ontwerp helemaal zelf je kaartje. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Hippe geboortekaartjes voor meisje van hipDesign

Ben je op zoek naar een hip en origineel geboortekaartje voor je meisje? Onze geboortekaartjescollectie bestaat uit 600 verschillende designs voor girls. Van lieve geboortekaartjes voor een meisje, vrolijke en romantische geboortekaarten voor een dochter tot stoere en hippe geboortekaartjes voor meisjes. We hebben heel veel mooie en hippe meisjeskaartjes gemaakt met unieke ontwerpen die alleen bij hipDesign te vinden zijn!

Van romantisch tot hip en van klassiek en stoer tot vintage. Je kunt een ontwerp eenvoudig aanpassen qua tekst, kleur en lettertype. Zo maak je het geboortekaartje voor je dochter helemaal naar je eigen wens. En wil je graag een ander formaat? Of heb je een eigen idee? Wij ontwerpen graag samen met jullie een geboortekaart op maat. Is jullie dochter geboren? Met één telefoontje regel je alles.

Geboortekaartjes meisje maken

Wil jij zelf een geboortekaartje voor je dochter maken? Dan kan je hier aan de slag! Je kunt zelf een ontwerp kiezen of je geboortekaartje meisje zelf ontwerpen. Voor alle moeders die zwanger zijn van hun eerste meisjesbaby geven we jou onze handige tips: 

5 tips voor zelf geboortekaartjes meisje maken

  • 1. Kies jouw stijl: Weet je nog niet precies wat je zoekt, bekijk kan de verschillende stijl-collecties. Klassieke geboortekaartjes, lieve geboortekaartjes, of stoere geboortekaartjes voor meisjes.
  • 2. Kies voor een van deze meisjestrends: Maak een kaartje dat aansluit bij de meisjestrends van nu: watercolour, gouden hartjes, een naam in goud, hartjes-regen of silhouetjes op een simpel kaartje zijn helemaal on trend.
  • 3. Kies de kleuren die je wilt gebruiken: De leukste kleuren voor op een meisjes-geboortekaartje zijn roze, mintgroen of peach. De combinatie van mint en roze zien we ook in babywinkels vaak terugkomen. Een vleugje okergeel of gouden details maken het kaartje echt hip!
  • 4. Maak gebruik van de afbeeldingen van de site: In de editor van jouw kaartje vind je allerlei leuke afbeeldingen om te gebruiken. Kies silhouetjes uit, of lieve diertjes om het kaartje naar je eigen smaak te maken.
  • 5. Gebruik een eigen lettertype: Met je eigen stijl lettertype kan je het kaartje totaal in een ander daglicht zetten. Verander het lettertype en het kaartje is superuniek.

8 tips voor originele geboortekaartjes volgens de laatste trends

Natuurlijk wil jij een geboortekaartje wat speciaal en uniek is! Het is daarom leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends in de geboortekaartjes. Zo weet je zeker dat jouw geboortekaartje nieuw is. Welke van de volgende trends spreekt jou aan?

• Geboortekaartjes een houten hartje
• Zwart-wit geboortekaartjes met speelse typografie met wat kleine details in kleur.
• Geboortekaartjes met gouden figuurtjes
• Geboortekaartjes met een silhouet
• Mintgroen of okergeel met roze: de kleurencombi van nu
• Simpele geboortekaartjes meisje met confetti of hartjesregen.
• Lieve watercolour geboortekaartjes met een hart, vlinder of wolkjes.
• Veertjes, stippen en strepen.

Wil je helemaal uniek zijn? Meisjesgeboortekaartjes met foto zijn echt ontzettend leuk! Plaats de foto van je dochter op het babykaartje en laat je familie en vrienden zien hoe trots je bent. En we bieden je ook de mogelijkheid om zelf kaartjes te ontwerpen. In onze editor kun je gebruik maken van onze clipart, afbeeldingen, achtergronden en patronen en ontwerp je helemaal zelf de kaart voor je dochter. Start vanuit een blanco kaart en ga aan de slag. Voor €1,00 maak je al een eerste proefdruk.

Geboortekaartjes zusje

Heb jij al ervaring met het maken van geboortekaartjes en krijg je een tweede of derde kindje? Wat leuk! Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Het is nu extra leuk om ook je andere kinderen een rol te geven op het geboortekaartje. Daarom hebben we hier speciale geboortekaartjes voor een zusje verzameld.Wat dacht je van een meisjesgeboortekaartje met een gedichtje namens de grote broer? En ook door een foto toe te voegen van je oudere kinderen met de baby kan je verschillende originele geboortekaartjes voor een dochter maken. We vinden het leuk om jullie babykaartjes voor een zusje terug te zien. Heb je een leuke meisjes babykaartje gemaakt en verstuurd? Tag ons dan op social media.

Wij zijn blij als jij blij bent!

Onze vormgevers zijn elke dag bezig met het volgen van de laatste trends, kijken naar tekst op geboortekaartjes en schrijven zelf ook leuke gedichtjes. Wij vinden het onze taak om de collectie uniek en helemaal hipDesign te maken. Daarom besteden wij heel veel zorg en aandacht aan de ontwerpen, de keuze van de papiersoorten waaruit je kunt kiezen (gratis luxe voorbeeldensetje bij een proefdruk), keuze uit 18 kleuren enveloppen en natuurlijk het hele proces van drukken en afwerken. Wij zijn pas echt blij als jij dat ook bent met de geboortekaarten voor jouw dochter. En dat ben jij natuurlijk als je allemaal leuke reacties ontvangt van familie en vrienden op het kaartje dat je ze hebt toegestuurd.

Heb je vragen over onze collectie hippe en originele geboortekaartjes voor meisjes? Of wil je graag samen met ons het meisjes-geboortekaartje maken?  Wil je vooraf de enveloppen ontvangen? Ons team is er voor jou!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: