hipDesign > Geboortekaartjes meisje | hipDesign

Geboortekaartjes voor een meisje

Alle meisjes-geboortekaartjes bij elkaar!

Onze ontwerpers maakten speciaal voor jou de mooiste geboortekaartjes voor een meisje! Kies jouw favoriete stijl en pas het kaartje aan naar je smaak. Of ontwerp helemaal zelf je kaartje. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Hippe geboortekaartjes voor meisje van hipDesign

Ben je op zoek naar een hip en origineel geboortekaartje voor een meisje? Wil je dan lieve geboortekaartjes met roze en hartjes? Of ben je op zoek naar een vrolijk geboortekaartje voor een dochter met stippen en strepen? We hebben heel veel mooie en hippe meisjeskaartjes gemaakt met unieke ontwerpen die alleen bij hipDesign te vinden zijn!

Van romantisch tot hip en van klassiek en stoer tot vintage. Je kunt een ontwerp eenvoudig aanpassen qua tekst, kleur en lettertype. Zo maak je het geboortekaartje voor je dochter helemaal naar je eigen wens. En wil je graag een ander formaat? Of heb je een eigen idee? Wij ontwerpen graag samen met jullie een geboortekaart op maat. Is jullie dochter geboren? Met één telefoontje regel je alles.

Heb je vragen over onze collectie hippe en originele geboortekaartjes voor een meisje? Of wil je graag samen met ons het meisjes-geboortekaartje maken?  Wil je vooraf de enveloppen ontvangen? Ons team is er voor jou!

5 tips voor zelf geboortekaartjes meisje maken

Wil jij een geboortekaartje maken voor een meisje? Dit zijn onze tips voor een écht meisjeskaartje:

  • 1. Kies jouw stijl: Weet je nog niet precies wat je zoekt, bekijk kan de verschillende stijl-collecties. Klassieke geboortekaartjes, lieve geboortekaartjes, of stoere geboortekaartjes voor meisjes.
  • 2. Kies voor een van deze meisjestrends: Maak een kaartje dat aansluit bij de meisjestrends van nu: watercolour, gouden hartjes, een naam in goud, hartjes-regen of silhouetjes op een simpel kaartje zijn helemaal on trend.
  • 3. Kies de kleuren die je wilt gebruiken: De leukste kleuren voor op een meisjes-geboortekaartje zijn roze, mintgroen of peach. De combinatie van mint en roze zien we ook in babywinkels vaak terugkomen. Een vleugje okergeel of gouden details maken het kaartje echt hip!
  • 4. Maak gebruik van de afbeeldingen van de site: In de editor van jouw kaartje vind je allerlei leuke afbeeldingen om te gebruiken. Kies silhouetjes uit, of lieve diertjes om het kaartje naar je eigen smaak te maken.
  • 5. Gebruik een eigen lettertype: Met je eigen stijl lettertype kan je het kaartje totaal in een ander daglicht zetten. Verander het lettertype en het kaartje is superuniek.

Geboortekaartjes dochter

Onze collectie geboortekaartje meisje is uniek en hip. Onze vormgevers zijn elke dag bezig met het volgen van de laatste trends, kijken naar tekst op geboortekaartjes en schrijven zelf ook leuke gedichtjes. Wij vinden het onze taak om de collectie uniek en helemaal hipDesign te maken. Daarom besteden wij heel veel zorg en aandacht aan de ontwerpen, de keuze van de papiersoorten waaruit je kunt kiezen (gratis luxe voorbeeldensetje bij een proefdruk), keuze uit 18 kleuren enveloppen en natuurlijk het hele proces van drukken en afwerken. Wij zijn pas echt blij als jij dat ook bent met de geboortekaarten voor jouw dochter. En dat ben jij natuurlijk als je allemaal leuke reacties ontvangt van familie en vrienden op het kaartje dat je ze hebt toegestuurd.

Geboortekaartjes zusje

Krijg je een tweede of derde kindje? Wat leuk! Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Hier kan je een kaartje voor de geboorte van je dochter en zusje vinden. Het is extra leuk om ook je andere kinderen een rol te geven op het geboortekaartje. Wat dacht je van een meisjesgeboortekaartje met een gedichtje namens de grote broer? Door een foto toe te voegen van je oudere kinderen met de baby kan je verschillende originele geboortekaartjes voor een meisje maken. We vinden het leuk om jullie babykaartjes voor een meisje terug te zien. Heb je een leuke meisjes babykaartje gemaakt en verstuurd? Tag ons dan op social media.

Lieve meisjes geboortekaartjes

Zo leuk om alle namen van jullie dochters voorbij zien te komen. Julia, Jessie, Sophie en Emma, maar ook Nova, Lotus en Lente. Wij hebben alle meisjesnamen voor jullie bij elkaar gezet en voegen met regelmaat nieuwe hippe namen toe. Deze namen gebruiken we ook op onze hippe geboortekaartjes. Een naam is eigen en uniek. De naam die je je dochter geeft blijft groeien in haar betekenis. Soms krijgt ze daar ook nog koosnaampjes bij, lief en schattig. En soms gebruik je misschien wel haar volledige naam, als je haar even toe wilt spreken ;-)

Geboortekaartjes meisje maken

Wil jij zelf geboortekaartjes voor je dochter ontwerpen? Dan kan je hier aan de slag. Kies een ontwerp geboortekaartje voor een meisje of maak zelf je geboortekaart voor je dochter. In onze editor vind je achtergrondjes, afbeeldingen en hele leuke lettertypes, waarmee jij je babykaartje voor een meisje persoonlijk maakt. Wil je uniek zijn? Meisjesgeboortekaartjes met foto zijn echt ontzettend leuk! Plaats de foto van je dochter op het babykaartje en laat je familie en vrienden zien hoe trots je bent.

Goedkope geboortekaartjes meisje

Wist je dat we ook goedkopere geboortekaartjes voor meisjes hebben? Kies voor een enkelzijdig ontwerp en je bent goedkoper uit! Zo kan je voordelig je geboortekaartje bestellen!

Originele geboortekaartjes

Wat zijn de laatste trends voor jullie prachtige kleine meisjes?

• Zwart-wit geboortekaartjes met speelse typografie met wat kleine details in kleur.
• Meisjes-geboortekaartjes met een silhouet
• Mintgroen met roze: de kleurencombi van nu
• Simpele geboortekaartjes meisje met confetti of hartjesregen.
• Lieve watercolour geboortekaartjes met een hart, vlinder of wolkjes.
• Stoere geboortekaartjes met originele hipDesign-uiltjes of -vogeltjes.
• Hippe geboortekaartjes met gouden details
• Veertjes, stippen en strepen.

Onze meisjes geboortekaartjescollectie bestaat uit 600 verschillende designs. Van lief, vrolijk en romatisch tot stoere en hippe geboortekaartjes voor meisjes. En we bieden je de mogelijkheid om zelf kaartjes te ontwerpen. In onze editor kun je gebruik maken van onze clipart, afbeeldingen, achtergronden en patronen en ontwerp je helemaal zelf de kaart voor je dochter. Start vanuit een blanco kaart en ga aan de slag. Voor €1,00 maak je al een eerste proefdruk.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: